Ghid de octombrie

Distribuie articolul:
Share

Octombrie se anunță călduros și pufos pentru echipa Atelierul. Luna aceasta vă propunem să descoperiți lâna, să creați obiecte decorative și accesorii pufoase, să testați limitele acestui material atât de versatil și plăcut la atingere. Lâna inspiră căldură, ne poartă cu gândul la seri romantice într-o cabană la munte, la momente de răsfăț și relaxare.

Vă invit să decoperiți și încercați cel puțin unul dintre proiectele propuse de noi luna aceasta. De asemenea, așteptăm cu drag să ne spuneți care este proiectul vostru preferat cu acest material.

Proiecte cu lana

1. Ghirlanda cu ghinde din fetru și căpăcele naturale este proiectul clasic pentru toamnă. E un mod creativ și simplu de a aduce natura în decorul de toamnă.

2. Literele îmbrăcare în lână – alege culorile preferate și îmbracă inițialele tale, ale prietenilor sau ale celor mici și folosește-le ca decor. Vor adăuga un plus de textură și căldură căsuței.

3. Dacă iubești lăna și piesele statement pentru decor, atunci acest proiect este pentru tine!

4. Cui îi e frică de pompoane? Ție nu? Atunci te provocăm să creezi un covoraș chic și pufos din multe, multe pompoane.

Octombrie colorat

1. Un buchet de flori din fetru absolut încântător. O soluție ideală pentru un buchet alternativ pentru o mireasă chic sau numai bun pentru a te bucura de florile preferate înafara sezonului lor.

2. Lemn + Lână = combinația perfectă pentru octombrie.

3. Croșetează inimioare mici pentru a le folosi pe etichetele cadourilor. E genul acela de detaliu care va fi mereu apreciat.

4. Cine a spus că toamna nu se poartă rozul? Inspiră-te din acest proiect și adaugă un pluc de farmec tacâmurilor tale.

diy cu lana

1. Coroniță în culori de toamnă pentru decor de sezon.

2. Suport de pahare din fetru și dantelă croșetată – foarte chic și practic.

3. Un colier croșetat inedit, ușor de făcut. De purtat cu stil.

4. Creează și dăruiește broșe mini-ghem celor dragi.

 

În luna octombrie continuăm seria evenimentelor Noaptea Albă a Creatorilor și Designerilor de Produs în Iași la Teatru Fix (11 octombrie) și Cluj-Napoca la Casino Parcul Central (25 octombrie). Te așteptăm să descoperi produse de designer unice, muzică bună și oameni faini.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share