Păpuși fermecate din porțelan

Distribuie articolul:
Share

Bună, Rucsi sunt! Astăzi o să te surprind din nou cu o artistă deosebită. Lucrările sale sunt UAU! A trebuit să fac o selecție a lucrărilor sale, întrucât pentru multe persoane înguste în gândire, lucrările sale pot fi catalogate ca fiind indecente. Galeria sa foto este uimitoare prin calitatea lucrărilor și expresia extrem de reală de pe figurile păpușilor.

Marina Bychkova este o artistă originară din Rusia, stabilită în Canada. Este fondatoarea Enchanted Doll™– un brand de jucării de lux din porțelan.

Enchanted Dolls, care înseamnă Păpuși Fermecate, sunt opere de artă elegant sculptate și articulate. Fecare păpușă este realizată cu cea mai mare atenție și accesorizată într-o manieră opulentă, cu materiale prețioase, pietre semi-prețioase și diferite materiale rare. Unice și delicate, formele acestora evocă un puternic răspuns emoțional, dezvăluindu-ne vulnerabilitatea lor.

Păpușile reprezintă o imagine extrem de stilizată a feminității.

Motivul pentru care ador să fac aceste păpuși este datorită faptului că implică o formă de artă multidisciplinară. Nu mă mulțumesc să lucrez cu un singur mediu artistic, cum ar fi pictura sau sculptura, iar păpușile îmi oferă o experiență tactilă diferită și satisfăcătoare. Pentru a crea o păpușă le fac pe toate: design industrial, sculptură, pictură, machetare, desen, fashion, design de bijuterie. Vreau totul sau nimic!  – Marina Bychkova

 

Dacă vrei să urmărești activitatea mea și în afara Revistei Atelierul, aici este site-ul meu.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share