CITEȘTI

Yep! va fi prezent la Noaptea albă a creatorilor ş...

Yep! va fi prezent la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs- ediţia de Cluj!

Distribuie articolul:
Share

Pe 25 octombrie 2014, de la ora 19.00 până la 03.00, proiectul Asociaţiei Atelierul de Creaţie, Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, se mută în Cluj Napoca şi mai exact în Parcul Central la Centrul de Cultură Urbană „Casino” şi cateringul acestui eveniment va fi asigurat de Yep!

Yep! reprezintă un concept inedit de street food, care îmbină pasiunea pentru preparate delicioase și distracția. Yep! este o sursă de bună dispoziție, un loc în care te încarci cu energie și te întâlnești cu prieteni dragi. Sediul Yep! se află într-o rulotă veselă, amplasată în Parcul Central din Cluj-Napoca.

Img Yep 4

Ideea de la care a pornit afacerea a fost aceea de a le oferi oamenilor un loc vesel, deschis, combinații inedite de ingrediente, care să-i surprindă și care să le ofere o alternativă la mâncarea nesănătoasă de tip fast-food. Printre produsele comercializate se numără sucurile naturale, realizate prin presare la rece, diverse sortimente de cafea, sandwich-uri și clătite dulci și sărate.

Copy of Img Yep 1

Pe lângă activitatea desfășurată zi de zi în cadrul rulotei, Yep! oferă și servicii de catering pentru diverse evenimente: aniversări, petreceri pentru copii, evenimente corporate etc. Mai multe detalii despre Yep! găsiți pe site – www.yep-fun.ro și pe pagina de Facebook – www.facebook.com/yep.funlicious.

Img Yep 6

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

  1. achim

    24 octombrie

    super bune clatitele de la yep

  2. Alina

    24 octombrie

    Sunt minunati cei de la Yep! au cel mai bun fresh din oras! O corectie: ati vrut sa ziceti „Punctul de lucru se află într-o rulotă veselă…”, Sediul se refera la altceva 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share