CITEȘTI

incubator107 lansează a treia ediție a Programului...

incubator107 lansează a treia ediție a Programului vocational Dă-ți demisia

Distribuie articolul:
Share

incubator107 lansează a treia ediție a Programului vocational Dă-ți demisia, pe 1 noiembrie, la Connect Hub (Dacia 99), de la 15.00. Vă invităm într-o călătorie de urmare a vocației în care primul pas este un salt de încredere. Am strâns ghizi de soi: antreprenori, traineri, psihologi și coachi care să vă impulsioneze și să vă îndrume. De-a lungul zilei de 1 noiembrie ei vă vor prezenta pe scurt atelierele găzduite de ei în noiembrie și decembrie în mansarda din Traian 107 pentru ca voi să vă puteți înscrie numaidecât. Aduceți merinde pentru lungul drum spre împlinire, 30 lei pe care să-i sădiți la rădăcina voastră și nu uitați să ne scrieți la [email protected] ca să primiți libera trecere: spune-ne pe scurt ce job ai, ce job ți-ai dori și ce te oprește să faci schimbarea.

Da-ti demisia afis

Printre super-oamenii invitați menționăm: Dragoș Nicolaescu, Andrei Dunuța, echipa de psihologi de la Emotion Center, Dragoș Corbu, Ana Gavrilă, Andra Ionescu, Diana Cristea, Alexandra Cilliota, Luiza Dăncescu, Irina Ionescu, Ioana Badea. Programul Dă-ți demisia propune pe lângă atelierele prezente la evenimentul de lansare din 1 noiembrie alte 10 teme valoroase și vă invităm să vedeți calendarul complet și să vă înscrieți aici: http://bucuresti.incubator107.com/calendar.html.

Subiectele care vă vor ghida transformarea de-a lungul lunilor noiembrie și decembrie sunt:  Testarea potențialului, despre Motivație, Decizie și Acțiune, Pentru ce carieră ești făcut?, Leadership personal, Cum să câștigi bani din pasiunea ta, Antrenarea atuurilor, Brandul personal, Cum să lucrezi în străinătate, Cum să devii antreprenor, Visionist: Co-create business, Recrutarea oamenilor potriviți într-un start-up, CV Upgrade, Personalizarea Portofoliului, Metode practice pentru un interviu reușit, Marketing pentru start-up-uri, Elevator Picth, Presentation skills și Writing effective emails.

Evenimentul de lansare din 1 noiembrie vă provoacă la:  întrebări, networking, un concert de jazz manouche cu Hot Club de Bucarest și un concert Late Summer, The I QUIT Contest, și în final sperăm noi, vă provoacă să găsiți răspunsurile pe care să le puteți aprofunda la atelierele din noiembrie și decembrie în mansarda incubator107.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share