FASHION MATTERS – Colorful Edition

Distribuie articolul:
Share

Fashion Matters – Fashion Fair ti-a pregătit o ediție plină de culoare în această toamnă, mai mult mohorâtă! În week-end-ul 15 – 16 noiembrie, între orele 11.00 – 19.00, te așteptăm la Fashion Matters – Colorful Edition, în Centrul Vechi, la The Tube (strada Lipscani, nr. 30-34 ).

Ajuns la ediția a 8-a, Fashion Matters, susținătorul designului românesc, iți aduce cele mai noi şi mai cool creaţii vestimentare ale tinerilor designeri autohtoni, pantofi și genți realizate manual, accesorii unicat, decoraţiuni și delicaterie homemade. Printre creatorii de frumos pe care îi poţi întâlni la târg sunt: Larisa Dragna, Tradiții Shop, Lyria, K11-Clothes Concept,  11 St Avenue, Glazerie, Boutique 27, Andrei Spiridon, Ana Pârvan, Luviane Atelier de parfumerie, Baretta, Aioffe Boutique, Concept A trois, Laura Leather by Laura Olaru, Happy Bow Ties by Rodica Dumitru, LulytaS Dresses, Lia Aram.

@Noiembrie 2014

Evenimentul este organizat cu sprijinul AVON, care a pregătit deja o selecție a celor mai apreciate dintre produsele sale și va oferi tuturor vizitatoarelor mostre gratuite. Mai mult, AVON va răsplăti fashionistele cu premii din ora in ora, dar și cu sesiuni gratuite de machiaj.

Invitatul special al acestei ediții a Fashion Matters este ADINA HALAS. Susținătoare a stilului de viată sănătos, ADINA HALAS va prezenta sâmbătă, în prima zi a evenimentului, la ora 16.00, trucurile și rețetele sale de înfrumusețare și va vorbi despre cochetele magazine stradale, Halas Boutique.

Unul dintre cei mai apreciați designeri ai momentului, LARISA DRAGNA, va susține pentru fashionistele prezente la eveniment o lecție de stil. Aflăm care sunt tendințele și culorile vedetă ale acestei perioade a anului, croiurile și piesele vestimentare care se poartă, dar și cum putem să ne reinventam garderoba.

Originalitate, unicitate, inventivitate sunt atributele pe care Fashion Matters le promovează, adresate unui public creativ și original.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Partenerii media sunt: Radio 21, Fashion and Beauty, Business Woman, Tonica, bucureșteni.ro, kudika.ro, garbo.ro, Mihaela Gurău, Add some style, orasulm.eu, Fashion Life, read-my-mind.ro, anyplace.ro, musicnights.ro,  Revista Atelierul, Whisper Magazine.

Un proiect original Slow Retail, FASHION MATTERS – Fashion Fair urmează cultura individualităţii, a lucrurilor de calitate, care inspiră. Evenimentul este gândit pentru pasionatele de modă care se opun uniformizării şi produselor de serie şi care susţin experienţa achiziţiilor aparte opusă plictisitorului shopping la mall.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share