Nunta handmade: povestea Iuliei

Distribuie articolul:
Share

Am revenit cu seria poveștilor frumoase a nunților realizate cu produse handmade și de designer. Ne place să descoperim detalii atent alese, create special pentru evenimente și oameni frumoși și astfel vă invităm să descoperim împreună povestea nunții Iuliei – o nuntă cu mașini, flori și detalii glam.

„Numele meu e Iulia Dan și mai jos este povestea nunții noastre.
josephine
Înainte de a vă dezvălui basmul nunții mele trebuie să știți un lucru despre mine. Sunt o persoană cam nehotarată. Azi îmi place să mă pierd prin mulțime, mâine vreau să fiu în centrul atenției. Azi mă plimb lin în pantofii roși Marylin Monroe, mâine mă simt fericită într-o pereche de Converse. Dar cănd a venit vorba despre Nuntă, am știut exact ce stil vreau: glam romantic, culori verde smarald, crem și alb. O petrecere cochetă între prieteni. Cu și despre mașini, având în vedere că soțului meu îi plac mașinile, șuruburile și programarea.
 
Eu am ales rochia mare, cu trena și mai mare. Cordeluța a fost făcută la comandă de Josephine. Restul a fost destul de simplu. Am sunat-o pe Gabi. Voi poate o cunoașteti drept Briellemade. Vreau să îi mulțumesc pe această cale. Nici nu aș putea să vă spun ce mi-a plăcut mai mult: invitațiile care au  ieșit exact cum mi-am dorit sau paharele de șampanie care s-au potrivit perfect cu personalitate si meseriile noastre, sau florile gigant cu care s-au pozat toți invitații și care au  constituit decorul pentru masa mirilor.
10253815_892563730770812_1661275672390958118_n
10352201_892230517470800_5403130809218606796_n
masa_mirilor
Rama foto de pe masa mirilor a fost un cadou pentru soțul meu. Are un Oltcit la care meșterește. Este făcută de Unicdesign.
Iulia si Radu (790) (675 x 450)
Butonii mirelui au fost si ei speciali, pentru programatorul din el.
photo
Am avut sticle pictate de  Ioana,  Magazinul Atelier Blaj. Au servit drept mărturii și decor pentru mese. Plus, umbla vorba printre invitați că ultimul de la masă pleacă și cu sticla decor. Deci, Ioana, așa mult le-au plăcut!
sticle pictate
 
 Cu numărele de masă m-a ajutat un prieten, Victor. Fiecare masă a avut o altă mașină creionată. Noi am stat la Oltcit bineînțeles.
numar_masa
sfarsit
Vă dorim o nuntă  ca-n povești !
 
Sfârșit!”
Pozele sunt  făcute de Mihai Biriș și Briellemade.
 Care este povestea ta? Astfel, dacă nunta ta a fost realizată în proporţie de peste 50% cu produse handmade şi vrei o prezinţi cititorilor Revistei Atelierul drept inspirație, te invităm să ne trimiți până pe 31 decembrie 2014, 10 poze  (300 Kb/imaginea) reprezentative (neapărat cu numele fotografului) la [email protected].

Nu uita să scrii şi o mică prezentare a acestui frumos eveniment și descrierea sau povestea  (scrisă cu diacritice) produselor handmade de 4-5 paragrafe. Iar dacă te simți inspirată/inspirat te încurajăm să ne scrii și povestea ta și a jumătății tale. Poveștile de dragoste sunt mereu pline de optimism, frumusețe și inspirație!

Vrem să prezentăm cititorilor Revistei Atelierul cum o nuntă realizată cu produse handmade si de autor poate fi elegantă, chic şi să îi inspirăm să îţi urmeze exemplul.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] Anul acesta am avut privilegiul, zic eu, sa ma implic in organizarea unui moment important din viata prietenei mele Iulia Dan, nunta. Povestea nuntii ei este descrisa chiar de ea in paginile Revistei Atelierul. […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share