CITEȘTI

Învață arta quilling-ului cu Interaktiv University...

Învață arta quilling-ului cu Interaktiv University

Distribuie articolul:
Share

Joi, 27 noiembrie, între orele 19:00 – 21:00, la sediul Smart Change (zona Piața Romană) ești invitat la atelierul de quilling ”Paper Fun”, organizat de Interaktiv University.

Quilling-ul este o artă care necesită o combinație perfectă de răbdare, dexteritate, creativitate și o viziune bună asupra rezultatului pe care ți-l dorești. Mergând pe definiția tehnică presupune utilizarea de benzi delicate de hârtie ce sunt apoi rulate în diferite forme şi lipite împreună în jurul unui ac pentru a crea modele de flori, frunze, animale şi alte ornamente. Tehnica îşi are rădăcinile în perioada Renașterii când călugării şi călugăriţele din Italia şi Franţa decorau cărţi şi obiecte religioase, transformându-le în obiecte de artă cu adevărat speciale. Astăzi quilling-ul poate fi folosit pentru a decora diverse invitații, anunțuri, felicitări, albume, cutii, mărțișoare sau chiar pentru a crea decorațiuni și tablouri.

Atelierul de quilling “Paper Fun” va fi susținut de către Florentina Iancu, fotograf, desenator și artist, specialist în arta quilling-ului, care te va îndruma pas cu pas, indiferent de nivelul la care te afli în acest moment. Pentru că vrem să fii pregătit cu idei noi și creative pentru sărbătorile de iarnă, vom realiza împreună două tipuri de fulgi de nea, cu nivele de complexitate diferite, ce pot fi utilizați pentru decorarea bradului sau a felicitărilor de Crăciun.

Prețul atelierului este de 60 RON, iar pentru înscriere și informații suplimentare te invităm pe pagina aceasta.

*Interaktiv University este o companie de training-uri și cursuri care se axează pe dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulților îmbinând teoria și practica într-un sistem inovativ și interactiv de evenimente (ateliere) și experiențe unice, memorabile.

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share