The Fresh prezintă Kygo

Distribuie articolul:
Share

The Fresh îl aduce în scena pentru prima dată la București pe inovatorul producător, Kygo. Actualul turneu mondial, Endless Summer Tour, ajunge și în România, pentru un show de excepție la Casa Presei Libere pe 21 noiembrie.

Tânărul norvegian ne va purta pe ritmurile ce l-au făcut cunoscut printre zecile de milioane de ascultători, datorită notei personale pe care a folosit-o în abordarea pieselor precum „I see fire”- Ed Sheeran, unul dintre cele mai îndrăgite remixuri din topurile mondiale, „Sexual healing” al lui Marvin Gaye sau „High for this” Ellie Goulding.

Cu 80 de milioane de vizualizări pe youtube și souncloud, show-uri  sold-out pe mai multe continente, Kygo este unul dintre cei mai tineri artiști talentați ai momentului.

Evenimentul va începe la ora 22:00 alături de australianul Thomas Jack, OK Corral și Cristian Gherghely. Un număr limitat de 600 de bilete a fost pus la vânzare în avans în rețeaua My Ticket și pe pagina de Facebook The Fresh cu ajutorul TomTix, la pretul de 40 de lei.

Noiembrie-21---Kygo

 KYGO

Originar din orașul nordic și ploios Bergen, Kyrre Gørvell -Dahll (născut 1991), cunoscut sub numele Kygo și-a început cariera de tânăr. Pasiunea sa pentru pian s-a dezvoltat încă de la vârstă de șase ani, având 10 de ani de experință acumulată,  înainte de-a începe să se concentreze asupra propriilor compoziții. După ce a ascultat prima data „ Seek Bromance” a lui Avicii, piesă ieșită pe piață în 2010, Kygo să se apuce de propriile producții progressive house.

Kygo și-a construit bază de fani cu ajutorul internetului, adunând milioane de vizualizări la mai multe dintre remixurile sale neoficiale, împrumutând câte puțin din sound-ul său Midas pe fiecare producție cunoscută ca „Sexual healing” al lui Marvin Gaye, „High for this” – Ellie Goulding și „I see fire” compusă de către Ed Sheeran. Succesul a crescut încetul cu încetul, însă faima ce i-a schimbat viață peste noapte a fost produsă de participarea sa la concursul de remixuri  Levels „Miami 82”.

Kygo urmează să aibă nenumărate evenimente în America de Nord, iar multe din show-uri sunt deja sold-out. Kygo a acumulat peste 80 de milioane de vizualizări pe Youtube și Soundcloud. După reușita sa din 2014 a fost rugat de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, pentru a crea un remix la piesa lor „Midnight”.

Kygo: „Totul se reduce la muzica zilele acestea.”

LINEUP:

KYGO

OK Corral

Cristian Gherghely

BILETE:

– 40 de lei în avans în rețele www.myticket.ro și pe pagina The Fresh

https://www.facebook.com/thefreshofficial/app_632395536795708

DETALII:

DATA: Vineri 21 Noiembrie 2014
ORA: 22:00

LOCATIE: Casa Presei Libere

ADRESA: Piața Presei Libere, nr. 1

LINK EVENIMENT FACEBOOK:
https://www.facebook.com/events/691436824278642

PARTENER:

BALLANTINE’S –

www.facebook.com/ballantines.romania

SPONSORI:

GROLSCH – http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

AQUA CARPATICA – http://www.facebook.com/aqua.carpatica

PARTENERI MEDIA:

121, 24 FUN, 1MUSIC CHANNEL, B365, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE, BEST-EVENT, BESTMUSIC, CAREVASAZICA, DJSETS, DEEZER, ECLECTICFM, ERAGON VIBES, FEEDER, GETLOKAL, GQ, ICONCERT, IN STILUL MEU, LIVIA IUSAN, INFOMUSIC, MUSIC ADDICT, MUSIC NIGHT, ORASUL MEU, PANDUTZU, PORT, REVISTA ATELIERUL, ROEVENTS, RING, SAPTE SERI, SOCIETATE SI CULTURA, STUDENT IN PROVINCIE, SZE, SUBURBAN, SEKAZONE, URBAN, UTV, THEPARTYTRACKER.COM, TRAIESTE MUZICA, ZILE SI NOPTI, THE ONE

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share