CITEȘTI

„Copii, zâmbete și flori” creează magie de Crăciun...

„Copii, zâmbete și flori” creează magie de Crăciun

Distribuie articolul:
Share

În luna decembrie toți copiii așteaptă cu sufletul la gură un singur moment: sosirea Moșului cu desaga plină de daruri care mai de care. Însă, noi credem că ei merită mult mai mult: merită o experiență autentică prin care să simtă magia și bucuria Crăciunului. Astfel, pe 14 decembrie 2014, între 10:30 – 12:00, la ceainăria Smart Change, Interaktiv Universiy a pregătit un nou atelier de aranjamente florale din seria „Copii, zâmbete și flori” numit „Magie de Crăciun”.

Atelierul este destinat copiiilor cu vârsta de peste 3 ani care vor să-și canalizeze creativitatea și energia într-o activitate distractivă și educativă din care va reieși un cadou special creat de către ei cu multă dragoste și iscusință, asemenea spiridușilor Moșului.

Copii, zâmbete #U0219i flori - Magie de Craciun_14.12.2014_WEB

Copiii vor învăța semnificația fiecărui element utilizat, fie el floral sau non-floral, precum și tehnicile de bază în realizarea unui aranjament floral. Toate acestea vor fi explicate într-un mod practic și interactiv de către trainerul Ioana Marinescu, designer floral, mamă devotată și creatoarea brand-ului „Magia Florilor”.

Prețul atelierului este de 70 RON, toate materialele și instrumentele necesare fiind asigurate prin costul de participare. Pentru înscrieri vă invităm să intrați pe această pagină, iar pentru mai multe detalii despre noi sau atelierele organizate de noi ne puteți contacta la adresa [email protected]. Vă așteptăm cu drag!

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share