CITEȘTI

Înscrie-te la concursul Artizanul Anului 2014 R...

Înscrie-te la concursul Artizanul Anului 2014 – ediţia a IV-a

Distribuie articolul:
Share

Au trecut deja trei ani de la prima ediție a concursului nostru Artizanul Anului unde punctajul dat de noi și voturile voastre le-au ales pe Bohemian Sin, Itsy Bitsy Ami, respectiv pe Deliciu Mic drept câștigătoarele titlului! Acum o luăm de la capăt și căutăm cei mai originali și creativi artizani, designeri şi creatori de produse unicat!

Arizanul Anului

Puteţi să vă înscrieți folosind formularul de mai jos, până pe 3 decembrie 2014 ora 23.59.

Pe 12 decembrie vom publica lista finaliştilor iar voi veți putea să vă votaţi preferații până pe 17 decembrie ora 23.59. Pe 22 decembrie vom publica numele câştigătorului prestigiosului titlu de Artizanul Anului 2014.

Premiul cel mare este un pachet publicitar  pe www.revista-atelierul.ro

Cel care va câștiga titlul va primi:

  • un articol numai și numai despre el și creațiile sale,
  • un banner (timp de 15 zile) pe prima pagină a Revistei Atelierul
  • și un newsletter dedicat trimis tuturor abonaților noștri.

Profilele personale de Facebook în care apar imagini realizate de un anume artizan nu sunt luate în considerare drept nominalizări viabile. Acceptăm paginile de Facebook ca fiind nominalizări viabile, dar citiţi cu atenţie criteriile folosite de noi pentru punctaj.

După această dată noi vom analiza propunerile voastre bazându-ne pe aceleași criterii de anii trecuţi:

  • creativitate/originalitate
  • execuție
  • preț
  • calitatea fotografiilor de produs
  • promovarea brandului personal

La criteriile de jurizare deja stabilite, am mai adăugat câte noi pe care am ajuns să le considerăm necesare pentru partea de promovare a brandului perosnal:

– Scrierea a cel puțin unui articol tutorial pe blogul sau site-ul personal 20 p

– Promovarea în alte medii (interviuri cu voi, apariția produselor voastre în articole din reviste etc.) 20 p

 

Pe 12  decembrie vom publica lista artizanilor care intră în competiția pentru titlu, iar până pe 17 decembrie veți avea timp să vă votați preferații. Câștigătorul va fi ales cumulând numărul de voturi și punctajul dat de noi.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] Criteriile de jurizare le găsiți aici, iar anul trecut am mai adaugat câteva criterii aici. […]

  2. Vreau si eu sa particip. Se mai poate? Pagina mea de facebook e: https://www.facebook.com/mugscornerbya. Magazinul Mug’s Corner contine obiecte personalizate prin pictare manuala. Obiecte din ceramica, sticla si textile. Am aparut si in revista online Baby si Unica, https://www.facebook.com/mugscornerbya/posts/876691882350290, si pe un blog: http://anemona005.blogspot.ro/2014/10/despre-cum-venit-mugs-corner-in-vizita.html#.VDZh1fTWQtY.facebook. Mai am si un magazin pe Breslo: http://www.breslo.ro/MugsCorner.

    • mihaella.ion

      5 decembrie

      Ne pare rau, inscrierea la concursul Artizanul Anului s-a putut realiza pana pe 3 decembrie.

  3. Ioni

    18 noiembrie

    Multumesc!

  4. Ioni

    18 noiembrie

    Eu il propun pe Andrei Abrudean de la AbruShop, una din cele mai creative persoane pe care o cunosc!

    • mihaella.ion

      18 noiembrie

      Pentru a se inscrie la concursul nostru Andrei Abrudean trebuie sa completeze personal formularul din cadrul articolului.

  5. Punky

    13 noiembrie

    Si eu propun Woodish si atelierul meu, bien sûr.
    https://www.facebook.com/pages/Atelier-Francois/244168949076722

  6. Lavinia

    13 noiembrie

    O propun pe Ioana Tănase, o persoană foarte dragă mie, pentru titlul de artistul anului 2014, întrucât ea a reușit o simbioză perfectă între creația vestimentară și poezie, prin Poetry-shirts (http://on.fb.me/1v6pazp), sau pictură, prin proiectul Miró (http://on.fb.me/1xRvs2I), ori reinterpretând motive tradiționale românești (http://on.fb.me/1sI9uvG). Nu s-a dat în lături nici de la proiecte de reciclare, foarte inedite precum vesta Preșious (http://on.fb.me/1EG5JhL) sau Etnicuța (http://on.fb.me/1xw3hr4).
    E o plăcere să-i `răsfoiești` pagina cu creații, darămite să le porți. 🙂

  7. Lucia Puf

    12 noiembrie

    Propun pe SEZI, DecoBox, Wood be Nice

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share