CITEȘTI

Ghid de cadouri – ediția de Crăciun

Ghid de cadouri – ediția de Crăciun

Distribuie articolul:
Share

Ne plac cadourile handmade, ne plac cadourile personalizate, ne place să dăruim obiecte create de noi și lucrăm, an de an, să încurajăm un Crăciun handmade, cu mai puțin consumerism, reciclarea și reutilizarea decorațiunilor din anii anteriori, și ne place să fim responsabili și să evităm risipa. Prin urmare, am creat un ghid cu 68 de idei de cadouri pentru cei dragi, pe care le poți face chiar tu. Ne place spiritul DIY (do it yourself) și nu este nimic mai personal decât un cadou creat cu drag pentru prieteni și familie. Iar cum sezonul cadourilor tocmai începe, te invit să descoperi ghidul nostru, cu idei pentru prieteni, frați și surori, părinți, bunici, pentru cei mici, dar și pentru colegi. Unele proiecte sunt mai complexe sau necesită mai mult timp, altele le poți realiza în mai puțin de o oră. Important este să le creezi cu drag și atunci sigur vor aduce bucurie!

[ddownload id=”38456″ text=”Descarcă ghidul”]

Câteva sugestii pentru folosirea ghidului:

  • Răsfoiește-l cu drag, alege ideile care îți plac mai mult și începe să le pregătești din timp.
  • Pentru a accesa tutorialele prezentate în ghid – selectează pe imaginea dorită și dă clic pe butonul de link (al treilea din rând).
  • Deși sunt câteva idei create de bloggeri români, majoritatea tutorialelor sunt în engleză. Dacă ai nevoie de traducere, recomand să folosești cu încredere Google Translate.
  • Creează versiunea ta proprie a proiectelor preferate, personaliztă în funcție de cel sau cea care va primi cadoul. Încântarea este garantată!

O iarnă minunată cu multe cadouri handmade!

Iar pe 20 decembrie ne vedem la ediţia a II- a a evenimentului anual Crăciuneşte cu Atelierul:

pentru-site-

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share