CITEȘTI

Neli Beneva – universul felicitărilor quilli...

Neli Beneva – universul felicitărilor quilling

Distribuie articolul:
Share

Chiar dacă în ziua de astăzi tehnologia a intervenit și în cele mai banale forme de comunicare, un mic segment de persoane preferă totuși metodele tradiționale când vine vorba de urările din preajma sărbătorilor de iarnă.

Cu mândrie, pot să spun, echipa Revista Atelierul face parte din acest segment, și încurajează urările tradiționale și aniversare prin felicitări handmade, în detrimentul sms-urilor, care sunt prea reci și impersonale de cele mai multe ori.

În lumea minunată a artizanilor autohtoni, am văzut foarte multe tipare și modele de felicitări, dar nimic nu mi se pare mai fabulos decât o felicitare decorată prin quilling.

Persoana căreia îi oferi o astfel de felicitare este categoric una specială, întrucât orele alocate conceperii și creației efective, finalizate cu urarea scrisă de expeditor personal, însumează un sentiment de dăruire imposibil de egalat cu un banal sms 🙂

În domeniul quilling există o singură persoană care realizează cele mai fabuloase felicitări, și anume, Neli Beneva.

Atenția pentru detalii pe care artista din Bulgaria o acordă acestor felicitări este de admirat. Cele mai mici felicitări pe care artista le crează sunt de doar 5/7 cm ! Toți cunoscătorii de tehnici handmade știu că un design mic este foarte migălos. Felicitările de mari dimensiuni însă, sunt ambalate în cutii, decorate cu accesorii quilling, sugerând ideea de cadou.

CRW_6257-1b

Întrucât suntem deja în luna decembrie, vreau să vă prezint mai multe lucrări de sezon, pentru inspirația voastră.

 

Dacă vrei să urmărești activitatea mea și în afara Revistei Atelierul, aici este site-ul meu.

Cumpărături inspirate vă doresc! 🙂

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] Neli Beneva – universul felicitărilor quilling […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share