CITEȘTI

Pasiunea de a decobricola cu DecoBrico!

Pasiunea de a decobricola cu DecoBrico!

Distribuie articolul:
Share

De aproape 4 ani îndemn lumea pe blogul meu să “Încerce asta acasă”, mereu însă cu o strângere de inimă. Vor găsi toate materialele oare, or să fie de calitatea necesară, le vor putea cumpăra dintr-un singur loc? În căutarea asta nu cumva vor renunța să mai încerce, cum tot încurajez eu pe toată lumea?

v1332-H

Și asta îmi lua cumva din entuziasmul de a mai scrie pe blog, de a povesti de materiale și tehnici noi, de a …decobricola. Și cine a făcut fie și doar un lucru cu mâna lui, știe cât de addicted devii de starea de concentrare, de bucuria rezultatului, de satisfacția că ți-a ieșit sau cât de creativ te dovedești când cauți o soluție ca să îți iasă proiectul exact așa cum ți l-ai imaginat. Greu de renunțat la așa ceva!

Și uite așa, după vreo 2 ani de gândit și răzgândit, m-am decis să îmi deschid magazin. O decizie pe care am tot contestat-o în ultimele luni, că eu nu mă pricep și ce mi-o fi venit – dar mi-am adus aminte că nici la decorații nu mă pricepeam acum câțiva ani și am mers mai departe astfel că acum vă pot prezenta DecoBrico!

25597_7

25172_1

Decobrico.ro e un proiect subiectiv și personal, colorat și în continuă dezvoltare, locul unde găsești materialele și uneltele necesare pentru proiectele prezentate pe blog – care sunt de fapt doar sugestii pentru începători, pentru cei care, ca și mine, se cred niște neîndemânatici fără răbdare. Încearcă, dacă mi-a ieșit mie, iese oricui! Profesioniștii vor știi să folosească materialele în proiecte pe care eu nici nu mi le imaginez, dar de care mă bucur deja!

v12459-A

Eu sunt de felul meu un client pretențios și la fel mi-am ales și furnizorii și marfa: sunt produse pe care le cunosc, le folosesc de ani de zile și au confirmat prin calitate, rezistență în timp, ușurință în prelucrare. Cum multe din proiecte eu le fac împreună cu copiii, am fost atentă și la siguranța uneltelor și, unde am avut alterbative, am ales adezivi non-toxici și vopseluri, patine pe bază de apă.

mosocksblue_t mokugeln3dpatina2_t

Colecția de iarnă e online și se va îmbogăți cu articole noi aproape toată luna decembrie. Pentru fiecare articol sunt și vor apărea în continuare sugestii de proiecte, prezentate în tutoriale pas cu pas pe blog.

Așa că știu ce veți face iarna asta: decorații handmade de Crăciun inedite, colorate, multe din ele pot fi făcute împreună cu copiii.

E de colorat, decupat, montat și șpreiat! De personalizat lumânări și împodobit cu paiete! De împâslit si lipit! De atârnat coronițe și înșirat ghirlande! Sun seturi creative, ușor de asamblat, cu design fain și rezultate spectaculoase!

E Crăciunul și mă bucur că anul acesta e și decobrico.ro prin preajmă!

Încercați asta acasă!

Magazinul – http://www.decobrico.ro/

Blogul – http://www.decobrico.ro/blog/

Facebook – https://www.facebook.com/pages/Decobrico/160643207385712?ref=bookmarks

decobrico - banner advertorial(1)

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share