CITEȘTI

Decorațiuni de Crăciun din reviste

Decorațiuni de Crăciun din reviste

Distribuie articolul:
Share

Bine v-am găsit, azi vin cu o idee neobișnuită care sper eu să vă placă.
Am realizat câteva decorațiuni de Crăciun din reviste vechi și formele din oțel inoxidabil pentru prăjituri, dar sigur pot fi utilizate și formele din masă plastică. Așadar tot ce trebuie să faceți este să pregătiți foile din revistă în așa fel încât să vă fie simplu să lucrați cu ele, să aveți la îndemână foarfecă, clei PVA, scobitori sau pensulă pentru clei și câteva șervețele uscate și umede ca să țineți locul de muncă și mâinile curate. Și ca să nu uit, muuultă răbdare!

Foile trebuie împăturite atâtea ori până ajungem la înălțimea potrivită cu cea a formelor pentru prăjituri, iar mai apoi rotite în inele. Le potriviți în interiorul formelor pentru prăjituri, cum vă convine mai bine. De asemenea, dimensiunile inelelor pot varia în dependență de spațiul care trebuie umplut. Urmăriți imaginile de mai jos:

PicMonkey Collage

 

10500513_10152884624507500_4181768667578857437_n

IMG_0155

IMG_0154

IMG_0153

IMG_0152

IMG_0151

IMG_0150

Sigur că după ce se usucă bine le puteți scoate din forme dacă doriți, le legați cu ață, și  împodobiți pomul de Crăciun cu acestea, sau le decorați cu nasturi, margele, orice vă dorește inima, sau le lăsați așa ca decor de interior cum am de gând eu să fac. : )  Sper că sfaturile mele sunt utile pentru unii dintre voi, ba dimpotrivă v-au adus mai multe idei interesante. Spor la treabă și un timp cât mai frumos să aveți.

Cu mare drag, Gabriela Galamaga

Comentarii

Salut, mă numesc Gabriela Galamaga. Sunt designer și creator de produs. De mai bine de 12 ani creez păpuși, ursuleți teddy și decorațiuni de interior. De profesie sunt editor de imagine și redactor. De un an și jumătate sunt mama unui băiețel minunat. Sunt pasionată de artă și film. Îmi plac cărțile pentru copii și biografiile. În timpul liber creez lucruri de mână și scriu texte. Visez într-o bună zi să public o carte pentru copii. Sper că veți citi cu plăcere interviurile mele pe Revista Atelierul iar tutorialele pas cu pas vă vor inspira și pe voi să creați lucruri de mână.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Gaby

    9 decembrie

    Mersi frumos Rux. pupici

  2. Rux

    8 decembrie

    Sunt absolut simpatice Gaby!! Ce idee frumoasa si practica 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share