Christman Village 2nd Edition

Distribuie articolul:
Share

După o pauză lungă, Uptown Girl revine cu încă o ediție a târgului “Christmas Village”. Anul trecut am petrecut un weekend magic înainte de Crăciun. Acum îți propunem să o repetăm și nu, nu ne trebuie o baghetă fermecată pentru că magia o vom crea prin produsele realizate de designeri si artiştii handmade.

Timp de două zile, în perioada 13-14 Decembrie 2014, fi şi tu alături de UpTown Girl ! The Vintage Pub, din Centrul Vechi, Bucureşti va fi locul unde va prinde viaţă „Christmas Village 2nd Edition” şi unde bijuteriile, dulciurile, încălţămintea sau articolele vestimentare ce poartă semnătură unor designeri talentaţi vor primi acordul lui Moş Crăciun, pentru a ajunge în mâinile pasionaţilor de produse hand-made şi celor care vor porni „vânătoarea” de cadouri pentru cei dragi. Expozanţii vor crea pentru “Christmas Village 2nd Edition” cele mai atractive decorațiuni de crăciun, bijuterii, accesorii, articole vestimentare, dulciuri dar și produse bio și cosmetice.

poster-christmas-village-20145555

Ca de fiecare dată vom plănui surprize și tombole pe parcursul celor două zile de târg atât pentru vizitatori cât și pentru expozanți. „Atelierul de Reparații” te așteaptă cu idei pentru lucrurile tale defecte, pe care nu le mai poți purta sau utiliza, dar pe care nu te înduri să le arunci. Dacă ai un nasture lipsă la o cămașa, o jucărie de plus fără un ochi, o pată pe tricoul favorit, sau o gaură pe blugi de acoperit, sau „hău sau bău”, te așteptăm la târg cu ele! Cât timp noi îți reparăm lucrurile tu hoinărești printrte minunățiile handmade. In plus, „Ladies Wellness Club” cel mai nou centru de fitness dedicat doamnelor va oferi cu ocazia sărbătorilor de iarnă promoții la pachete personalizate de remodelare corporală.

Lasă-te furat de magia unui eveniment special, condimentat cu muzică de sărbători, ciocolată fierbinte şi arome de vinuri unice. Noi ne angajam să le spunem tuturor vestea unui eveniment magic.

Evenimentul este susţinut de : The Vintage Pub, Revista Tonica, Bigcitylife, Revista Atelierul, Anyplace, 121.ro, Bucharest Style, Walk with Ad, Metropotam, autentici.ro, The Storyalist- A Photografic Love Affair, Pixel Creative Agency şi mulţi alţii.

Vă aşteptăm cu o mulţime de cadouri şi surprize, tu vino doar cu poftă de shopping!

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi pagina oficială de Facebook

Like! www.facebook.com/uptowngirlevents

Email: [email protected]

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share