Fă-ţi bradul de Crăciun vedetă!

Distribuie articolul:
Share

Ştim că vă place să împodobiţi bradul de Crăciun, şi ştim că vă iese unul frumos de fiecare dată. De asemenea, ştim că realizaţi integral brăduţii de Crăciun.

Vrem să vedem brăduţi cu decoraţiuni chic, vintage, handmade şi de autor, brăduţi împodobiţi cu scara pisicii, cu lănţişoare de hârtie colorată, cu nuci îmbrăcate în staniol, şi cu multă beteală. Si brăduţi realizaţi integral de voi din produse insolite.

Reguli: faceţi o poză brăduţului de Crăciun şi trimiteţi-o pe poza@revista-atelierul.ro în perioada  12  decembrie 2014 – 5 ianuarie 2015. O dată la 3 zile (sau chiar şi în fiecare zi dacă vom prinde internet aici sus pe munte) vom intra pe mail şi vom updata folderul “Brăduţul cel mai crăciunesc” de pe FB-ul Atelierul, şi vom prezenta tuturor brăduţul tău. Cu cele mai chic poze vom realiza colaje şi le vom posta pe www.revista-atelierul.ro

Si bineînţeles că vrem să fie şi un pic competiţie, braduţul cu cel mai mare număr de like-uri (până pe 15 ianuarie) de pe pagina noastră va fi recompensat cu o sacoşică Atelierul.

Detalii:

  • Poza să fie fără watermark, fără semnătură, clară, neblurată, la o dimensiune de maxim 300 KB (cât mai profesionist realizată).
  • Rezoluţia recomandată a pozei să fie de 72 dpi și lățime de 600px.
  • Scrie-ne şi site-ul unde o găsim pentru a prelua şi linkul [o simplă adresă e-mail nu este acceptată drept sursă a imaginii]. O pagină de Facebook nu este acceptată drept sursă a produsului, primim cele mai multe erori când facem trimiterea către o pagină de facebook/un profil de Facebook şi dorim să preîntâmpinăm aceste probleme.
  • Te rugăm să încerci să nu ne trimiţi colaje.

Brăduţul tău de Crăciun trebuie să devină unul Atelierul şi să fie lăudat de toţi fanii Atelierului.

10431679_942451472439627_1165554309325557852_n

Sursă imagine reprezentativă: DecoBox

Comentarii

Share