Votează Artizanul Anului 2014

Distribuie articolul:
Share

Ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul anului și a venit momentul să votăm Artizanul Anului 2014. Mulțumim mult celor care s-au înscris în competiție și ne bucurăm că zona creativă românească este în continuă dezvoltare. Aveți mai jos cei 11 finaliști ai ediției 2014 pe care vă invităm să-i votați până pe 17 decembrie completând formularul de mai jos.

Ca și în edițiile trecute se iau în considerare doar voturile care conțin doar 3 opțiuni. Știu că e greu de ales și pentru noi a fost la fel de greu să punctăm înscrierile.

Dacă vrei să vezi ce creează fiecare dintre finaliști poți folosi link-urile de mai jos, iar pentru vot vei găsi formularul la sfârșitul articolului. Voturile voastre se vor adăuga punctajului dat de noi iar pe 20 decembrie la Crăciuneşte cu Atelierul vom anunța cine este Artizanul Anului 2014.

Grădina cu fluturi – 189 p

GloryBox – 182 p

Nicomade – 177 p

Zubiju – 176 p

Pretty Deco – 167 p

Uituka – 162 p

Trăistuța cu zale – 149 p

Abru Shop – 148 p

Ramsmade – 138 p

Personally Me – 135 p

Von den elben craftss – 135 p

EDIT: votul s-a încheiat, câștigătorul va fi anunțat pe 20 decembrie.

Join the FB Event pentru decernarea premiului Artizanul Anului 2014: https://www.facebook.com/events/1521699614753108/. Ne vedem pe 20 decembrie!

Craciuneste-cu-atelierul_24

 

Comentarii

Teodora Vlădescu (aka Zazine) a absolvit cursurile Universității București, Facultatea de Istorie, secția Istoria Artei şi ale masteratului Istoria Artei şi Filosofia Culturii. Din 2010 lucrează ca graphic designer şi DPT (a colaborat cu numeroase ONG-uri, Cel.ro, editurile Herald și ACT și Politon), şi este partea vizual-creativă a asociaţiei Atelierul de Creaţie.

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] îi văd cum cresc și aude lumea de ei), însă dacă tu consideri că merit un titlu anul acesta, intră pe pagina de votare și votează-ți preferații. Ca să fie valid votul, e nevoie să votezi trei artizani până pe data de 17 […]

  2. […] îi văd cum cresc și aude lumea de ei), însă dacă tu consideri că merit un titlu anul acesta, intră pe pagina de votare și votează-ți preferații. Ca să fie valid votul, e nevoie să votezi trei artizani până pe data de 17 […]

  3. […] Voteaza-ma aici! Va multumesc anticipat pentru vot! […]

  4. Ioana

    14 decembrie

    O surpriză mare de tot și pentru mine! Vă mulțumesc mult pentru susținere și sunt mândră să mă alătur unei liste de artizani remarcabili!

  5. Andi

    12 decembrie

    Ce surpriză mi-ați făcut! E clar că a meritat să mă înscriu cu grădina mea și cel mai tare mă bucură că voi fi din nou la București pentru seara specială de împodobit brăduțul handmade. Ce fain că ne-am sincronizat iar, exact ca acum un an.

    Îmi place și că văd nume noi în lista de finaliști (noi pentru mine) și că pot descoperi și alți creatori talentați din România în afara celor pe care îi urmăream/admiram deja.

    Azi am dansat prin laborator de bucurie și vreau să vă mulțumesc mult de tot. Abia aștept să ne revedem. Spor în toate!

  6. Irina M. Anghel

    12 decembrie

    Tocmai am votat Artizanul Anului 2014, fiind ştiut că promovez meşterii populari şi orice generaţie de artişti plastici care manufacturează într-un stil original propriu. Mai mult, am fost cu ochii pe ele, de-a lungul timpului şi mi-au adus o stare permanentă de bine, prin susţinerea reciprocă şi dragostea cu care se remontează unele pe celelalte. Vă repet: sunt mândră că oameni ca aceştia îmi creeaza motive să mă trezesc dimineaţa în ţara mea! nicomade.ro, Zubiju (by Andreea Cerbu), Abru SHOP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share