Provocare: Nuntă cu stil, nuntă cu produse handmade!

Distribuie articolul:
Share

Cum deja știm cât de mult vă plac provocările, ne-am decis să vă propunem să găsim din nou cele mai frumoase poveşti de nunți handmade şi cu produse de autor.

Care este povestea ta? Astfel, dacă nunta ta a fost realizată în proporţie de peste 50% cu produse handmade sau de autor şi vrei să o prezinţi cititorilor Revistei Atelierul drept inspirație, te invităm să ne trimiți până pe 31 septembrie 2015, 10 poze  (250- 300 KB/imaginea, 900x 600 pixeli) reprezentative (neapărat cu numele fotografului) la poza@revista-atelierul.ro.

handmade-love-pink-details

Nu uita să scrii şi o mică prezentare a acestui frumos eveniment și descrierea sau povestea  (scrisă cu diacritice) produselor handmade de 4-5 paragrafe. Iar dacă te simți inspirată/inspirat te încurajăm să ne scrii și povestea ta și a jumătății tale. Poveștile de dragoste sunt mereu pline de optimism, frumusețe și inspirație!

Vrem să prezentăm cititorilor Revistei Atelierul cum o nuntă realizată cu produse handmade si de autor poate fi elegantă, chic şi să îi inspirăm să îţi urmeze exemplul.

Uite aici o mică parte dintre poveştile primite în cadrul ultimelor ediţii:

Sursă imagine: Bo3mia

 

Comentarii
2 Comments
  1. Alexandra
Share