CITEȘTI

Provocare: Nuntă cu stil, nuntă cu produse handmad...

Provocare: Nuntă cu stil, nuntă cu produse handmade!

Distribuie articolul:
Share

Cum deja știm cât de mult vă plac provocările, ne-am decis să vă propunem să găsim din nou cele mai frumoase poveşti de nunți handmade şi cu produse de autor.

Care este povestea ta? Astfel, dacă nunta ta a fost realizată în proporţie de peste 50% cu produse handmade sau de autor şi vrei să o prezinţi cititorilor Revistei Atelierul drept inspirație, te invităm să ne trimiți până pe 31 septembrie 2015, 10 poze  (250- 300 KB/imaginea, 900x 600 pixeli) reprezentative (neapărat cu numele fotografului) la [email protected].

handmade-love-pink-details

Nu uita să scrii şi o mică prezentare a acestui frumos eveniment și descrierea sau povestea  (scrisă cu diacritice) produselor handmade de 4-5 paragrafe. Iar dacă te simți inspirată/inspirat te încurajăm să ne scrii și povestea ta și a jumătății tale. Poveștile de dragoste sunt mereu pline de optimism, frumusețe și inspirație!

Vrem să prezentăm cititorilor Revistei Atelierul cum o nuntă realizată cu produse handmade si de autor poate fi elegantă, chic şi să îi inspirăm să îţi urmeze exemplul.

Uite aici o mică parte dintre poveştile primite în cadrul ultimelor ediţii:

Sursă imagine: Bo3mia

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. […] Dacă vrei să ne trimiţi şi tu povestea nunţii voastre, detaliile sunt disponibile aici: https://www.revista-atelierul.ro/2015/01/16/provocare-nunta-cu-stil-nunta-cu-produse-handmade/ […]

  2. Alexandra

    8 octombrie

    Buna!
    Am fost fericita mireasa a unei nunti cu produse handmade si abia am asteptat pozele ca sa va arat si voua. Le-a primit azi si tot azi am vazut ca povestile insotite de poze se trimiteau pana in 31 septembrie. Totusi…daca le trimit acum e prea tarziu?

    • mihaella.ion

      8 octombrie

      Te rugam sa ne trimiti povestea nuntii tale, si noi o vom publica daca va corespunde cerintelor mentionate in articolul de mai sus.
      felicitari pentru nunta! Casa de piatra!!

  3. […] Dacă vreţi să ne trimiteţi şi voi povestea nunţii voastre, detalii găsiţi aici: https://www.revista-atelierul.ro/2015/01/16/provocare-nunta-cu-stil-nunta-cu-produse-handmade/ […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share