The Fresh prezintă Rob Garza (of Thievery Corporation- DJ set )

Distribuie articolul:
Share

The Fresh dă start noului an cu o apariție mult-așteptată pe scena bucureșteană, Thievery Corporation în formula DJ SET, oferită de fondatorul său, Rob Garza. Pe 13 februarie, legendarul producător din spatele fenomenului muzical Thievery Corporation, care a scris istorie în domeniul muzicii electronice internaționale, va urca pe scena Clubului EDEN, pentru a servi un DJ set extrem de apetisant.

Jumătate a trupei Thievery Corporation, Rob Garza este un fin cunoscător al stilurilor muzicale multiple, de la trip hop, reggae sau bossa nova la electronica, new wave sau dance, precum și un călător fascinat de ritmurile culturilor diverse pe care le-a cunoscut. Cu o activitate artistică intensă, Rob Garza bucură publicul de prin toate colțurile lumii cu DJ seturi, apariții live, remixuri, și compoziții de marcă. Cea mai recentă abordare muzicală a sa vizează seturi care duc stilul său deja extrem de apreciat într-o cu totul altă dimensiune.

Din partea scenei locale, atmosfera dansantă va fi menținută de avalanșa muzicală cu sound trip-hop oferită de UFe, călătoria soul funk în care ne invită Zicu și colajul ambiental, downtempo și balearic, specific băieților de la Khidja.

Pe 13 februarie, fondatorul Thievery Corporation Rob Garza vine la Club EDEN. Ora de începere este 22:00, iar biletele vor fi disponibile doar în seara evenimentului, la prețul de 30 de lei pe tot parcursul serii.

Februarie-13---Rob-Garza-(Thievery-Corporation-DJ-Set)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ROB GARZA (THIEVERY CORORATION DJ SET)

https://www.facebook.com/RobGarzaMusic

http://robgarza.com/

http://instagram.com/robgarzamusic

http://soundcloud.com/robgarzamusic

http://thieverycorporation.com

http://twitter.com/robgarzamusic

Membru fondator al grupului Thievery Corporation, cu o carieră de câteva decenii în industria muzicală, Rob Garza este văzut ca un pionier al unei mișcări prolifice în evoluția muzicii electronice. Originar din Washington D.C., Rob Garza devine partenerul lui Eric Hilton în vara lui 1995, alături de care pune bazele casei de discuri ESL Music și celebrei trupe Thievery Corportion, sinonimă cu o comoară muzicală atemporală. Infuzia de muzică electronică, cu arome internaționale din genuri variate, de la dub și trip hop la reggae și bossa nova, a dat naștere unei noi ere prin sunetul creat, cu care trupa a atras o comunitate remarcabilă de fani. După mutarea în San Francisco, Garza experimentează cu ritmuri house și nu-disco de calitate în DJ seturi solo, care îl ghidează spre cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Pentru Garza, care și-a dedicat o mare parte a vieții sale trupei Thievery Corporation, aparițiile solo în fața publicurilor mai restrânse dau naștere unor noi creații inspirate de culturile și stilurile întâlnite în timpul călătoriilor sale. De la deschiderea concertului susținut de Sir Paul McCartney cu trupa Thievery Corporation la DJ seturi în Nepal pentru alpiniștii de pe Everest, Rob Garza și-a dezvoltat un gust muzical impecabil, în plină evoluție de la un show la altul.

Pentru a găsi inspirație, Garza continuă să studieze sunetele descoperite pe scenele de dans ale lumii. „Când am venit prima dată la San Francisco, am simțit că m-am întors la rădăcinile mele electronice din scena dance, cu care m-am conectat petrecând foarte mult timp în Mexic, unde dance-ul e foarte dezvoltat „, spune Garza. „Sunt atât de multe influențe pe care le pot combina, ca house, dub, new wave și disco, ceea ce mă inspiră să creez mereu ceva nou.”

”Remixes”, albumul lansat în 2013, prezintă o perspectivă caleidoscopică asupra muncii sale, alături de artiști ca Gogol Bordello, Afrolicious sau Federico Aubelle, marcând începutul unui nou capitol în odiseea lui muzică. A urmat apoi parteneriatul cu producătorul canadian de deep house Neighbour, alături de care a lansat „Calle del Santo Espirtu”. Materialul discografic, influențat de vizitele sale în Madrid, Spania, marchează debutul unei serii de versiuni originale, remixate, video și colaborări care relatează o poveste pe care doar un explorator al muzicii internaționale o poate spune. În fiecare sezon, Rob Garza revine cu noutăți muzicale din ce în ce mai creative, iar în 2014, a lansat un nou material Thievery Corporation intitulat ”Saudade”, puternic infuzat cu ritmuri de bossa nova.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
LINEUP:

ROB GARZA (THIEVERY CORPORATION DJ SET)

Khidja

UFe

Zicu

BILETE:

30 de lei la intrare

DETALII:

DATA: Vineri 13 Februarie 2015
ORA: 22:00

LOCATIE: Club EDEN

ADRESA: Calea Victoriei nr.107

LINK EVENIMENT FACEBOOK:
https://www.facebook.com/events/1490953961143637/

PARTENER:

BALLANTINE’S – www.facebook.com/ballantines.romania

SPONSORI:

GROLSCH – http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

AQUA CARPATICA – http://www.facebook.com/aqua.carpatica

PARTENERI MEDIA:

121.ro, 24 FUN, 1MUSIC CHANNEL, ALLTIME CLUBBING, ADVICE STUDENTS, ANYPLACE,  BEST-EVENT, BESTMUSIC, DJSETS, DAYAFTER, FEEDER, GETLOKAL, ICONCERT , IN STILUL MEU, INFOMUSIC, MUSIC ADDICT, MUSIC NIGHT, ORASUL MEU, PORT.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, ROEVENTS, RING, SAPTE SERI, SOCIETATE SI CULTURA, STUDENT IN PROVINCIE, UZR.ro, SUBURBAN, SEKAZONE, URBAN, URBN CONCEPT STORE,PARTYTRCKR.COM, UTV, ZILE SI NOPTI

 ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Comentarii

Share