CITEȘTI

Câștigă Nutella pentru 1 an cu Yep! it’s funliciou...

Câștigă Nutella pentru 1 an cu Yep! it’s funlicious!

Distribuie articolul:
Share

Echipa veselă de la Yep! it’s funlicious ți-a pregătit Nutellicious Days, 2 săptămâni pline de surprize dulci! În perioada 1-14 februarie, toate bunătățile Yep! savurate îți aduc șansa de a câștiga Nutella pentru 1 an!

Nutellicious Days s-au născut din pasiunea Yep! pentru tentația dulce cu cremă de ciocolată și alune și din dorința de a răsplăti fidelitatea clienților săi.

Știm că momentele de răsfăț culinar sunt mult mai plăcute în compania celor dragi, drept urmare, îți oferim motive de sărbătoare pentru încă 1 an de acum încolo. Fie că e vorba de o aniversare, un mic dejun bogat sau o seară leneșă petrecută urmărind filmul preferat, vei împărți cu drag Nutella de la Yep!

a declarat Darian Ceica, reprezentantul Yep! it’s funlicious.

AFISEL

Pe parcursul celor 2 săptămâni, pe lângă tombolă, Yep! a pregătit și multe alte suprize și evenimente dedicate ingredientului preferat!

Pe 5 februarie Yep! sărbătorește World Nutella Day, oferindu-ți posibilitatea de a experimenta Nutella sub toate formele ei. Va fi organizat un Nutella Bar, la care vei putea degusta, după pofta inimii, frigărui cu fructe și clătite cu Nutella, steluțe și spirale cu Nutella și multe alte surprize.

Surprizele se țin în lanț și pe 14 februarie, când Yep! sărbatorește Ziua Îndrăgostiților de Nutella. Yep! reinventează definiția cuplului modern, care în acest caz este între Nutella și…orice! Fie ca îi vizitezi însoțit sau nu, doar astăzi cei de la Yep! îți vor pregăti clătite în ediție limitată, în combinații inspirate din dragostea pentru Nutella.

Tot pe 14 februarie va avea loc extragerea câștigătorului tombolei Nutellicious Days. Yep! te invită la extragere, la ora 19:00, să afli pe loc dacă ești norocosul sau norocoasa care se va bucura de un an dulce și plin de răsfăț!

Mai multe detalii despre Nutellicious Days sunt disponibile pe site-ul www.yep-fun.ro și pe pagina de Facebook www.facebook.com/yep.funlicious .

Despre Yep! it’s funlicious

Yep! reprezintă un concept inedit de street food, care îmbină pasiunea pentru preparate delicioase și distracția. Yep! este o sursă de bună dispoziție, un loc în care te încarci cu energie și te întâlnești cu prieteni dragi. Sediul Yep! se află într-o rulotă veselă, amplasată în Parcul Central din Cluj-Napoca. Produsele preparate cu drag zi de zi sunt clătite dulci și sărate, sucuri naturale din fructe și legume, realizate prin presare la rece, cafea și alte băuturi calde.

Persoană de contact

Patricia Pădureanu

Fresh Goodies Marketing

[email protected]/ 0743.316.878

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share