CITEȘTI

Înnoieşte-ţi garderoba profitând de reduceri la FA...

Înnoieşte-ţi garderoba profitând de reduceri la FASHION MATTERS Fair

Distribuie articolul:
Share

Fashion Matters – Fashion Fair revine, pe 14 si 15 februarie, în Centrul Vechi, la The Tube (strada Lipscani, nr. 30-34, Bucureşti), între orele 12.00 – 19.00 cu o ediţie specială dedicată IUBIRII, sentimentul care ne-a făcut să tresărim de atâtea ori pe fiecare dintre noi. Creaţii vestimentare inedite şi fresh, pantofi, genţi şi bijuterii speciale vor forma un mix echilibrat pentru ediţia Fall in Love Edition a Fashion Matters.

Designerii români care te aşteaptă la Fashion Matters – Fall in Love Edition au pregătit ţinute şi accesorii perfecte pentru a fi făcute cadou iubitei sau iubitului. Piesele unicat sau în serie limitată pe care le-au creat, culorile şi materialele folosite te vor ajuta să găseşti rapid un dar unic prin care sa-ti impărtăşeşti dragostea.

bla

Printre creatorii de frumos pe care îi poţi întâlni la Fashion Matters sunt Dyo, Andra Bianca Stoican, Brațări Nautice by Constantin Nautics, Atelier ID, Iulia Butnariu Designer, Walk of Frame Concept Store, Otherside Store, Maison Ilia, Aioffe Boutique, Identitees, Cheri’s Silk, Andra Bianca Stoican, Marsano, Dana Dinu.

Intrarea este liberă.

FASHION MATTERS – Fashion Fair este organizat cu sprijinul Bound Club&Bar. Partener este La Fragrance, iar parteneri media sunt Radio 21, Fashion and Beauty, Business Woman, anyplace.ro, musicnights.ro, orasulm.eu, Tonica, Revista Atelierul, Whisper Magazine, Fashion Life, 121.ro, sub25.ro, www.read-my-mind.ro, kudika.ro, bucuresteni.ro, www.mihaelagurau.com, femina.ro.

Un proiect original Slow Retail, FASHION MATTERS – Fashion&Vintage Fair urmează cultura individualităţii, a lucrurilor de calitate, care inspiră. Evenimentul este gândit pentru pasionatele de modă care se opun uniformizării şi produselor de serie şi care susţin experienţa achiziţiilor aparte opusă plictisitorului shopping la mall.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share