Ambiente și handmade

Distribuie articolul:
Share

În unul din articolele precedente despre Ambiente 2015 de la Frankfurt am Main, am promis că o să revin cu un reportaj foto bazat în exclusivitate pe lucrurile executate manual, pe care le-am descoperit la această expoziție. Vă invit așadar să urmăriți fotografiile care vorbesc de la sine și sunt sigură că aici veți găsi o sursă importantă de inspirație .

Bertil Vallien

Lucrări efectuate de Bertil Vallien, unul din cei mai recunoscuți designeri de sticlă decorativă din lume.

asiandesignhouse

”O’thentique”, lămpi din lemn inspirate din natură.

bobicraft

Bobi Craft-arta viselor mari. În spatele acestor minunate jucării stă o poveste aparte. O dorință de a oferi oamenilor de acolo, adică celor care fac aceste jucării o muncă plăcută și remunerată plus să aducă multă calitate pe piața de handmade din Vietnam .

burleigh

”Burleigh” – inima măiestriei engleze

franzcollection

”FRANZ Collection”- arta porțelanului

MÅLERÅS

MÅLERÅS – handmade în Suedia

laajinternational

Laaj International – handmade în India

interdec

interdec.com – hârtie handmade cu design creativ

hudsonand middelton

Hudson of England LTD – handmade în Marea Britanie

glassstudio habrat

glass.studio.habrat – handmade în Polonia, designer Maciej Habrat.

paperflowerbyhand

ByHands International CO, LTD este o afacere de familie thailandeză. Ei fac flori din hârtie de dud, din anul 1991. Își exportă produsele în Japonia, Marea Britanie și Franța.

soapnscent

SOAP-n-SCENT – săpunuri și produse pentru Spa fabricate manual în Thailanda

tadeasporacky

”Pineapples” o colecție de borcane decorative din sticlă, unice ca formă și culoare. Fabricate manual în Republica Cehă, designer Tadeáš Podracký.

walddomusvivendi

WALD Domus vivendi – o expresie a artei și modului de viață din Italia.

wastewoodfurniture

WASTE WOOD FURNITURE AND CRAFT – mobiler pictat din lemn reciclat, textile reciclate, și decorațiuni din resturi de lemn. Fabricat manual în Indonesia.

 

Comentarii

Salut, mă numesc Gabriela Galamaga. Sunt designer și creator de produs. De mai bine de 12 ani creez păpuși, ursuleți teddy și decorațiuni de interior. De profesie sunt editor de imagine și redactor. De un an și jumătate sunt mama unui băiețel minunat. Sunt pasionată de artă și film. Îmi plac cărțile pentru copii și biografiile. În timpul liber creez lucruri de mână și scriu texte. Visez într-o bună zi să public o carte pentru copii. Sper că veți citi cu plăcere interviurile mele pe Revista Atelierul iar tutorialele pas cu pas vă vor inspira și pe voi să creați lucruri de mână.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share