Ep. 32 Aleg să port produse made in Ro: Diana Cătănoaia

Distribuie articolul:
Share

Diana Cătănoaia, blogeriţa de la newtouchofcolor.com a avut amabilitatea să ne răspundă la rubrica noastră – Aleg să port produse made in Ro. Este un interviu inspiraţional, ce trebuie să-i convingă pe toţi cititorii Revistei Atelierul să poarte cu mândrie produse de autor, produse made in Ro şi creaţii handmade.

Nume, prenume: Diana Cătănoaia

12. Tricou pictat manual Ruxandra Bobleaga, colier Oana MihalciucDiana poartă  un tricou pictat manual Ruxandra Bobleaga şi un colier impletit Oana Mihalciuc

11. Rochie unicat SenseDiana poartă o rochie unicat Sense

8. Fusta RetrofetishDiana poartă o fustă Retrofetish

Detalii despre tine: Deși am urmat cursuri de științe exacte, matematică, contabilitate, audit, expertize… și în final sunt economist, întotdeauna am fost atrasă de partea artistică și sunt sigură că mi-am greșit carieră, dar încerc să recuperez în timpul meu liber.

Iubesc tot ce este frumos și-mi place să fiu acolo, în inimă evenimentelor. Sunt o fire sociabilă și descurcăreață, o persoană veselă, sinceră și vorbăreață, de aceea mi-am deschis acum aproape doi ani, un blog de fashion și tendințe.  Consider că acesta este colțul meu, unde pot împărtăși tot ce simt și unde mă pot întâlni zi de zi cu cei ce mă urmăresc.

7. Cercei candelabru Mara Rizea, Fusta tulle Hira DesignDiana poartă cercei de la Mara Rizea  şi  o fustă roşie tulle de la Hira Design

6. Rochie UccaDiana poartă o rochie Ucca

Sunt un rac visător, romantic și locuiesc în Iași, dar mi-aș fi dorit tare mult, să-mi pot lua familia și să merg într-un loc mai cald, undeva în insulele Canare, grecești sau în sudul Portugaliei.

Meseria de bază: Economist

Designerii/artizanii preferați: Lucia Maria Hohan, Nichi Cristina Nichita, Andreea Tincu (Sense România), Claudia Tecuceanu și Andreea Panait (Fire de murg), Silvia Bintu cu Retrofetish, Ucca, Laura Galic, Mara Rizea, Ana Guran etc.

Aleg să port produse unicat pentru că:

Produsele unicat ne fac bineînțeles unici, originali și de neprețuit. Întotdeauna primesc cu drag provocări de genul stilizării unor ținute cu accesorii handmade sau chiar să port ținute handmade unicat.

4. Geanta shopper HappyGoDiana poartă o geantă de la Happy Go

3. Colier flori portocalii HappyGODiana poartă un colier flori portocalii de la HappyGO

Ele ne fac să ne simțim speciale, deosebite, mândre, mai ales în cazurile în care ele sunt produse unicat și produse românești. Este o onoare pentru mine să pot promova valorile românești, cât mai departe posibil și sper ca lumea să înceapă să prețuiască talentul pe care îl avem și să poarte cu mândrie produse românești.

2. Colier si bratara HailieDiana poartă un colier &  o brăţară de la Hailie

Întotdeauna când aleg să port un produs, e important să mă identific cu el, să simț că este croit, gândit pentru mine, că este parte din mine, e important să ne simțit noi în pielea noastră, să fim o singură entitate.

 Rubrica „Aleg să port produse made in Ro” îşi propune să prezinte mai clar şi coerent ideea că un produs de designer sau de autor este mult mai chic și personal decât unul de duzină, kitsch uneori. Suntem încântate să vedem persoane chic purtând cu mândrie produse de autor și vrem să împărtăşim stil cu voi.

Comentarii
One Response
Share