CITEȘTI

The Fresh și Bondax aduc vara

The Fresh și Bondax aduc vara

Distribuie articolul:
Share

The Fresh și Bondax aduc vara chiar pe 21 martie, cu al lor sunet unic ce te convinge să-ți scoți sandalele și tricourile marinărești la vedere.

Trupa britanică pornită în turneul de promovare ”Bondax and friends” ajunge la Casa Presei Libere, spațiul în care băieții de la Bondax vor modela coloana sonoră a filmului în care sorbim languros un cocktail pe marginea piscinei, sub răsfățul razelor solare. Jucându-se cu house, funk, soul și future garage, producătorii single-urilor ”Giving it all”, ”Gold” și ”All I see” adaugă în playlistul lor câștigător varianta editată a hitului ”No diggity” de la Blackstreet și remixurile ”Rhye-Open” sau ”Aluna George-You know you like it”, recurente în ultimele veri.

Muzica expresivă a băieților de la Bondax va fi completată pe 21 martie de Dar Adal, Oktopus  și Victor Stancov.

Biletele vor fi disponibile doar în seara evenimentului, la prețul de 30 de lei până la miezul nopții și 40 de lei după aceea.

The Fresh - Bondax - 20 Martie

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Bondax
(Justus / Relentless Records/ Super/Sony)

http://www.bondax.co.uk/

https://www.facebook.com/Bondax

https://twitter.com/bondaxuk

https://soundcloud.com/bondax

http://smarturl.it/BondaxAllISee

Originar din orășelul britanic Lancaster, prodigiosul duo Bondax înseamnă Adam Kaye și George Townsend, de 21 respectiv 22 de ani. Ei au atras inițial interesul prin BBC Introducing Lancashire, destinat descoperirii artiștilor debutanți și independenți, program radiofonic care a propulsat piesele băieților în rotație pe frecvența BBC Radio 1. Luați în vizor de DJ Annie Mac și de Nick Grimshaw, cei doi au lansat un flux constant de piese între 2011 și 2012, inclusiv single-uri ultra-dansate ca „Just Smile for Me” și Baby I got that „. Incorporând elemente de post-dubstep, R&B și garage, Adam și George robotesc o electro-beatitudine care surprinde la fiecare audiție, fiind puternic influențați de producători ca Classix și Flying Lotus.

În 2012, grupul a început propria casă de discuri, Just Us Records, prima lansare fiind piesa realizată împreună cu tovarășul lor, Karma Kid, ” It’s Always”. Activitatea de producție a luat o pauză în 2013, când britanicii, aflați la un eveniment apres-ski în Bansko, Bulgaria, au pierdut un laptop care conținea materiale noi-nouțe pentru albumul de debut. După incident, ei s-au apucat să rescrie de la zero piesele, inclusiv cel mai mare hit al lor până în prezent, „All I See”. Single-ul, lansat în 2014, are de partea sa o componentă vocală surprinzătoare, aparținând artistei bristoleze Tanya Lacey, care a semnat de curând cu Sony. Avansarea spectaculoasă a lui Bondax le-a adus băieților gig-uri la toate marile festivaluri din Anglia și nu numai.

Chiar dacă Adam și George încă mai profită de anii tinereții, producțiile lor nu trădează decât maturitate și sofisticație. Ultimul an s-a încheiat extrem de mulțumitor pentru băieți, printr-un turneu de promovare a compilației de mixuri ”Bondax and friends”. Albumul, ce include colaborări cu o gașcă relevantă de artiști din noul val UK garage, ca Duke Dumont, Darius și Karma Kid, este o excelentă mostră de future garage, house infuzat cu R&B alternativ și ritmuri balearice bronzate de soare.

LINEUP:

BONDAX

Dar Adal

Oktopus

Victor Stancov

BILETE:

La intrare:

  • 30 de lei până la 00:00
  • 40 de lei după 00:00

DETALII:

DATA: Sâmbătă, 21 martie 2015
ORA: 22:00

LOCAȚIE: Casa Presei Libere

ADRESĂ: Piața Presei Libere nr.1

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/898825216836223/

PARTENER:

BALLANTINE’S – www.facebook.com/ballantines.romania

SPONSORI:

GROLSCH – http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

AQUA CARPATICA – http://www.facebook.com/aqua.carpatica

PARTENERI MEDIA:

121.RO, 24 FUN, 1MUSIC CHANNEL, ALLTIME CLUBBING,  ANYPLACE, ADVICE STUDENTS,  BEST-EVENT, BESTMUSIC, BUCHAREST-TIPS.COM, FEEDER.RO, ERAGON VIBES, GETLOKAL, ICONCERT, INFOMUSIC, MUSIC ADDICT, MUSIC NIGHT,LE BOUTIQUE HOTEL MOXA, ORASULM.EU, PORT.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, REVISTA SUNETE, ROEVENTS, RING, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, UZR.RO, SUBURBAN MAGAZINE, SEKAZONE, URBAN, URBN CONCEPT STORE, PARTYTRCKR.COM, VINSIEU.RO, UTV, ZILE SI NOPTI

 ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share