CITEȘTI

Atelierele ILBAH dau tonul frumuseții

Atelierele ILBAH dau tonul frumuseții

Distribuie articolul:
Share

Atelierele ILBAH dau tonul frumuseții în cadrul evenimentului Cosmobeauty, din perioada 13, 14, 15 martie 2015, de la Sala Polivalentă. Dacă îți dorești să îți redescoperi frumusețea alături de noi, Atelierele ILBAH te așteptă la standul lor, unde te vor răsfăța cu sesiuni gratuite de machiaj profesional și de hairstyling.

Stiliștii și make-up artistii Atelierele ILBAH îți stau la dispoziție și vor fi acolo pentru tine, asa că îți recomandăm să îți rezervi timp pentru a experimenta ultimele trenduri în materie de machiaj și coafura. În plus, petrecerea timpului alături de Atelierele ILBAH va fi rasplatită cu savoarea Redd’s Cranberry, partener Atelierele ILBAH în cadru acestui eveniment.

Afis-OK5

În calitate de partener al evenimentului, Redd’s duce mai departe misiunea de a sprijini inițiativele dedicate femeilor, care pun la dispoziția acestora sursele de inspirație de care au nevoie în fiecare zi. Susținând Atelierele ILBAH, din cadrul evenimentului Cosmobeauty, Redds își propune să fie alături de femeile încrezatoare și creative, aflate în cautarea ultimelor tendințe în frumusețe.

Așadar, rezervă-ți zilele de 13, 14 și 15 martie și vino să le petreci alături de Atelierele ILBAH!

Sâmbătă, 14 martie, de la orele 15 :00, te așteaptă o surpriză: trainerul de la Machiaj profesional, Mirela Ecobici, va realiza o demonstrație live de Bodypainting! În cadrul unui adevărat spectacol, te invităm să asiști la explozia de culoare pe care ți-au pregătit-o! Duminică, 15 martie, Atelierele ILBAH îți propun o altă demonstrație care va depăși imaginația ta!

După cum vezi, Atelierele ILBAH te așteaptă cu multe surprize, iar impreună cu Redd’s, sărbătoresc luna femeii altfel, în cadrul evenimentului Cosmobeauty! Alege să îți petreci finalul de saptămână alături de ei!

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share