CITEȘTI

Creează ”Rame de poveste” cu arta Quilling-ului...

Creează ”Rame de poveste” cu arta Quilling-ului

Distribuie articolul:
Share

Prima lună de primăvară cere mai multă culoare și creativitate ca oricare! Drept urmare, pe 22 martie 2015, între orele 11:30 – 13:30, la ceainăria Smart Change, Interaktiv University te invită la un nou atelier de quilling: ”Rame de poveste”. Atelierul este organizat special pentru a-i sărbători pe cei care împărtășesc pasiunea pentru quilling, pentru cei care doresc să facă din rama de carton un cadou original celor dragi sau să-și personalizeze casa cu propria creație.

„Rame de poveste” este cel de-al doilea atelier de quilling din acest an marca Interaktiv și promite să îți deschidă ochii spre o formă de artă specială, plină de imaginație și migală. Quilling-ul implică utilizarea de benzi delicate de hârtie ce sunt apoi rulate în diferite forme şi lipite împreună în jurul unui ac pentru a crea modele decorative de flori, frunze, animale şi multe alte motive.

Quilling - Rame de poveste_22.03.2015_WEB 300kb

Atelierul va fi susținut de către Florentina Iancu, fotograf, desenator și artist, specialist în arta quilling-ului, care te va îndruma pas cu pas, indiferent de nivelul la care te afli în acest moment.

Prețul atelierului este de 50 RON, iar pentru înscriere și mai multe detalii te invităm pe această pagină. Noi ne vom ocupa de toate materialele necesare si scenariile poveștilor. Tu vino cu ideile creative și zâmbetul pe buze!

*Interaktiv University se axează pe dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulților îmbinând teoria și practica într-un sistem inovativ și interactiv de evenimente (ateliere) și experiențe unice, memorabile.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share