Ep. 34 Aleg să port produse made in Ro: fetele cochete de la Iasi Fashion Street

Distribuie articolul:
Share

Vă prezentăm primul nostru bi-interviu din cadrul acestei rubrici “Aleg să port produse made in Ro”. Andreea Scarlat şi Caterina Răţoi, fashioniste cochete de la Iaşi Fashion Street, au răspuns prompt provocării noastre de a ne menţiona de ce poartă cu drag, dar mai ales cu mândrie produse made in Ro, realizate de tinerii designeri vestimentari.

Nume, prenume: Andreea Scarlat

Detalii despre tine:

Sunt Andreea şi împreună cu Caterina alcătuim echipa Iaşi Fashion Street, un blog de fashion care reuneşte fotografii de personal style, reportaje de stil cu ieşeni, tendinţe ale sezonului, propuneri de ţinute şi articole vestimentare. Am terminat facultatea şi masterul în domeniul marketing-ului, pe care îl ador, de aceea mi-am şi început cariera ca Brand Manager la o companie din Iaşi.

Iubesc, de asemenea, pantofii, tot ceea ce înseamnă haine şi bucuria de a le admira/cumpăra/purta. Îmi place la nebunie Vama (formaţia), ador soarele, marea, natura, caii, cafeaua, arta sub diversele ei forme, oamenii dragi mie, marketingul şi să fug în lume cât mai des posibil.

Mă simt foarte bine în stilul masculin – casual cu pantaloni sau jeanşi uşor lejeri, cămăşi sau pulovere oversized şi ador stilul minimalist, de asemenea. Însa de foarte multe ori îmi aleg outfit-urile în functie de starea mea de spirit, de evenimentul la care trebuie să merg sau de momentul zilei.

Andreea-Scarlat---1---ChotrAndreea poartă o rcohie semnată Chotronette

Foto:anstudio (Andrei Nedelcu | Alex & Adrian Stănoaie) – Anstudio.

Meseria de bază : Marketer

Designerii/artizanii preferaţi: Chotronette, Laura Galic, Nicole Ene, Florin Dobre, Maria Lucia Hohan.

Aleg să port produse unicat pentru că : Apreciez munca oamenilor creativi şi pasionaţi de ceea ce fac şi pentru că îmi place să fiu diferită. De cele mai multe ori am temerea de a merge la un eveniment la care cineva să fie îmbrăcat la fel ca mine. De aceea cred că alegerea de a purta produse unicat, de designer este una care mă ţine departe de astfel de situaţii. În plus ce poate fi mai frumos decât să dai din farmecul tău unei noi creaţii, care nu a mai fost testată de nimeni. 🙂

Andreea-Scarlat---2---Laura

Andreea poartă o fustă şi bluză marca Laura Galic

Foto:anstudio (Andrei Nedelcu | Alex & Adrian Stănoaie) – Anstudio

———————

Nume: Caterina Rățoi

Detalii despre tine: Formez alături de Andreea, echipa din spatele blogului Iaşi Fashion Street (www.iasifashionstreet.com), proiectul la care lucrez în timpul liber cu mare pasiune şi dedicare. Am studiat marketing şi lucrez în acest domeniu de aproape 3 ani, fiind foarte pasionată de ccea ce fac. Sunt o fire romantică, jucăuşă şi copilăroasă. Încă de când eram mică am fost pasionată de stilul vestimentar feminin, în garderoba mea făcându-şi loc foarte multe rochii, fuste, bluze colorate sau cu imprimeu floral.

Caterina-Ratoi---1---Chotro

Caterina poartă o rcohie semnată Chotronette

Foto:anstudio (Andrei Nedelcu | Alex & Adrian Stănoaie) – Anstudio.

Meseria de bază : Marketer

Designerii/artizanii preferaţi: Chotronette, Maria Lucia Hohan, Laura Galic.

Aleg să port produse unicat pentru că: Consider că modul în care ne îmbrăcăm transmite foarte mult din personalitatea noastră, de aceea îmi place să mă diferenţiez prin modul în care mă îmbrac şi combinaţiile alese. Produsele unicat aduc cu ele o poveste, o aură deosebită care te face sa te simţi special, de aceea aleg să port pe cât de mult posibil pot astfel de creaţii!

Caterina-Ratoi---2---Laura-

Caterina  poartă o fustă şi bluză marca Laura Galic

Foto: anstudio (Andrei Nedelcu | Alex & Adrian Stănoaie) – Anstudio

Mulţumim fetelor pentru acest bi-interviu.

Rubrica „Aleg să port produse made in Ro” îşi propune să prezinte mai clar şi coerent ideea că un produs de designer sau de autor este mult mai chic și personal decât unul de duzină, kitsch uneori. Suntem încântate să vedem persoane chic purtând cu mândrie produse de autor și vrem să împărtăşim stil cu voi.

Comentarii

Share