CITEȘTI

AI CUVÂNTUL! – acasă la Pallets cu Revista Atelier...

AI CUVÂNTUL! – acasă la Pallets cu Revista Atelierul

Distribuie articolul:
Share

Pe 19 martie, vino la Pallets Concept Bar pentru a cunoaşte live echipa Revistei Atelierul, pentru a afla cât mai multe despre proiectele noastre, despre ONG-ul nostru şi cum poţi voluntaria la noi.

Încă de la deschiderea Pallets Concept Bar (Str. Vasile Stroescu, nr. 40, Bucureşti) am avut plăcerea şi norocul să întâlnim, să colaborăm şi să legăm prietenii cu o mulţime de persoane talentate, creative, motivate şi fascinante, oameni pasionaţi de aceleaşi lucruri ca şi noi: de frumos, de practic şi de lucrul făcut corect şi bine.

Afis_AI CUVANTUL - acasa la Pallets_III_m

Aceşti oameni ne-au inspirat să iniţiem “AI CUVÂNTUL! – acasă la Pallets”, care se doreşte a fi o serie de întâlniri prin care intenţionam să vi-i prezentăm pe rând şi să le dăm ocazia, respectiv cuvântul, să vă spună chiar ei ce fac cel mai bine, ce îi inspira, ce îi motivează şi care sunt dificultăţile pe care le întâmpină.

Ştim că cele mai bune legături între oameni se creează într-un mediu prietenos, aşadar întâlnirile vor fi de tip dialog, deloc pretenţios, scopul fiind acela de a contura împreună o comunitate orientată spre colaborare, găsirea unor soluţii pentru subiectele dezbătute sau demararea unor noi proiecte unice, prin intermediul colectivului.

Joi, 19 martie, continuăm seria de întâlniri între prieteni cu cea de-a treia ediţie AI CUVÂNTUL! – acasă la Pallets.

Invitatele ediţiei sunt Mihaela Ion şi Teo Vlădescu, fondatoarele Revistei Atelierul – proiect al Asociaţiei Atelierul de Creaţie. Ajunsă la a 5-a aniversare (pe 1 aprilie), Revista Atelierul scrie despre “ Inspiraţie, design & handmade”, promovând designerii şi creatorii de produs din România. Cele două ne vor povesti despre proiectele organizate prin intermediul Asociaţiei Atelierul de Creaţie, despre Revista Atelierul, despre Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, cum este să fii manager cultural în acest domeniu creativ, finanţări şi voluntariat.

Informaţii organizatori:

Pallets Concept Bar – https://www.facebook.com/PalletsBar

Informaţii invitat principal:

Revista Atelierul: https://www.revista-atelierul.ro/

Parteneri:

Crama Rotenberg, Revista Atelierul, Atelierele ILBAH

Bloguri partenere: www.pauldutu.eu

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share