CITEȘTI

Au început înscrierile la Grădina cu Artiști, ediț...

Au început înscrierile la Grădina cu Artiști, ediția de Florii!

Distribuie articolul:
Share

La semnalul nostru, toți artiștii să se adune la Grădina Icoanei, căci urmează Grădina cu Artiști, ediția de Florii! Așadar, ne bucurăm împreună de venirea primăverii, pe 4 și 5 aprilie, și adunăm cei mai inspiraţi creatori de artă şi handmade care vor să-şi expună spre vânzare lucrările ce sunt relevante tematicii Floriilor şi a Paştelui: aranjamente florale, produse de artă şi obiecte handmade și multe altele.

Deci dacă ești artizan, îți place să creezi o mulțime de obiecte frumoase sau poate e doar un hobby și vrei să te lauzi cu minunățiile pe care le-ai făcut în ultima vreme, înscrie-te la târgul de produse handmade de primăvară din cadrul evenimentului „Grădina cu Artiști”. Grădina Icoanei se deschide pentru toți amatorii de artă, sub diversele ei forme de manifestare și la fiecare ediție a Grădinii cu Artiști, trecătorii sunt invitați să-și exerseze talentul la atelierele de creație.

afis_gradina_cu_artisti_aprilieEvenimentul ”Grădina cu Artiști”, susţinut de Primăria Sectorului 2, îşi propune să promoveze arta, sub diversele ei forme de manifestare, prin crearea unui spaţiu de relaxare accesibil atât artiştilor profesionişti şi amatori, cât şi publicului larg.

De trei ori pe an, „Grădina cu Artiști” aduce cultura în mijlocul naturii și pune în valoare lucrările tinerilor artiști români.

Pentru înscrieri şi detalii scrieți la adresa [email protected] sau contactați-o pe Oana Racheleanu, PR Executive Grădina cu Artiști, pe mailul [email protected] sau la numărul de telefon 021.313.87.03.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share