CITEȘTI

Atelierele ILBAH lansează cursurile și atelierele ...

Atelierele ILBAH lansează cursurile și atelierele la puterea Junior

Distribuie articolul:
Share

Atelierele ILBAH lansează cursurile pentru juniori, care se adresează copiilor dornici să învețe prin joacă și în special părinților care apreciază metodele de învățare moderne, bazate pe interactivitate și joc. Cursurile și atelierele pentru copii vor contribui la educația de calitate și îi va ajuta pe copii să își dezvolte creativitatea, gândirea liberă, critică, alături de lucrul în echipă.

« Această primăvară reprezintă pentru noi ocazia de a materializa toate ideile care au fost păstrate în timp doar la nivel de concept. Și pentru că noi credem în educație și perfecționare continuă, chiar neconvențională prin abordarea pe care o adoptăm în cadrul cursurilor noastre, am decis să dăm curs surprizelor din această primăvară cu lansarea cursurilor Atelierele ILBAH Junior! », ne spune Vlad Iliescu, Director General Atelierele ILBAH.

Care este conceptul Atelierele ILBAH Junior?

Abordarea este simplă, dar extrem de eficientă pentru dezvoltarea copilului: prin activitatea de la cursuri și ateliere, nu se încearcă orientarea copilul înspre un anumit stil, ci se dorește ca tematicile de la curs să se plieze pe stilul lui de lucru și de învățare. În acest sens, scopul nu este de a-i schimba pe copii, ci de a le oferi o nouă metodă prin care să poată învăța fără să simt acest lucru, complet diferită de cea cu care au fost obisnuiți la școală.

Metodele folosite îi vor ajuta pe copii să se dezvolte, să asimileze ușor informațiile și să îmbine utilul cu plăcutul. Cursurile se vor organiza pe diverse categorii de vârstă, iar copiii vor învăța prin jocuri de rol, simulări, lucru în echipă, prezentări, explorare, experiment și chiar și învățarea reciprocă.

afis

Ce fel de cursuri va putea urma copilul tău?

Cursurile se axează pe domeniile de design interior, vestimentar, floral, limbi străine, arhitectura și educatie financiară, iar atelierele vizează sfera de design, pictură, arts&crafts, decoperim lumea și ne dezvoltăm împreună.

Cursurile sunt se vor desfășura conform unei programe și durează două luni, cu câte o sedință pe săptămână, iar atelierele se vor desfășura zilnic, în fiecare zi pe un alt domeniu, fiind ocazia perfectă pentru a învăța într-un mediu destins și relaxant.

De ce sunt cursurile Atelierele ILBAH Junior diferite?

« Știm că fiecare copil este unic, se raportează la un orizont diferit și are un anumit stil de învățare, constrângerile nefiind o metodă eficientă. Ne dorim ca juniorii de la cursurile noastre să aibă parte de încurajarea individuală de care au nevoie, de un mediu cald și plăcut și de susținere continuă din partea trainerilor. Atelierele și cursurile ILBAH Junior sunt soluția perfectă pentru părinții care urmează un curs la noi, indiferent de program, și care doresc să valorifice acest timp și în favoarea copiilor săi! », ne spune Andreea Bahnean, fondator Atelierele ILBAH și Director Executiv.

Filosofia noastră: “Îmbinăm învățatul cu joaca și creștem împreună!”

Află totul despre cursurile și atelierele ILBAH Junior de pe site-ul oficial: http://ateliereleilbah-junior.ro/

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share