Uși Deschise la UNATC

Distribuie articolul:
Share

Între 6 și 8 aprilie, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” primește oaspeți la Uși Deschise, manifestare aflată la cea de-a XIX-a ediție.

Cei interesați să urmeze o carieră artistică în teatru și media sau să descopere cum se formează artiștii de mâine, sunt invitați la ateliere de actorie, exerciții de regie, cursuri interactive de dans și scrimă, demonstrații de tehnică în mânuirea marionetei, cursuri deschise de teatrologie – management cultural, jurnalism teatral. Se vor viziona și trei spectacole de succes: Câinele Grădinarului de Lope de Vega, Amintiri de Alexei Arbuzov, Visul unei nopți de vară de William Shakespeare .

Participanții vor primi informații utile despre metodologia admiterii, vor putea intra în dialog cu actualii studenți, cu profesori reputați și se vor simți, cel puțin pentru o zi, parte din acest univers captivant al teatrului.

11087232_807664809298849_710987438_o

Printre pasionații de teatru, ne dorim ca elevii să își înceapă Săptămâna Altfel alături de noi.

Ușile se vor deschide luni, 6 aprilie, ora 10:30, la Sala Atelier, în prezența Rectorului prof.univ.dr. Adrian Titieni și a Decanului conf.univ.dr. Paul Chiribuță.

Organizatorii evenimentului, studenții anilor I și II Teatrologie – Management Cultural, Jurnalism Teatral, coordonați de prof.asoc.drd. Olivia Pareșcura, vă așteaptă la sediul UNATC „I.L.Caragiale” din strada Matei Voievod nr. 75-77, Bucureşti.

Intrarea este liberă!

Programul complet se găsește pe facebook.com/usideschiseofficialpage și pe www.unatc.ro

Sponsori: Cofetăria Alice, Cumpăna, Alvorada Café.

Parteneri media: Radio România Cultural, Ziarul Metropolis, yorick.ro, radardemedia.ro, revista-atelierul.ro, orasulm.eu, amdoar18ani.ro, bewhere.ro, realitatea.net, agentiadecarte.ro, sensotv.ro, startub.unibuc.ro, gratuitor.ro, liternet.ro.

Pentru confirmări de participare la Deschiderea oficială a festivalului, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon : 0751023958 sau e-mail – usideschise2015@gmail.com.

Comentarii

Share