Galerie cu stil în Cluj-Napoca

Distribuie articolul:
Share

Au trecut doar câteva săptămâni de la cel mai așteptat eveniment al anului în domeniul organizării de evenimente, „Nuntă la Palat”, că o nouă expoziție organizată de aceeași echipă, își va deschide porțile, în curând, pentru iubitorii de frumos.

Între 3 și 5 aprilie, Muzeul de Artă din Cluj-Napoca va redeveni cel mai fierbinte punct al orașului, transformându-se într-un Palat al frumuseții! Expoziția cu vânzare „Galeria de Stil” te așteaptă să întâlnești cei mai talentați designeri români de ținute pentru ocazii speciale, ținute office, sau ținute smart casual și accesorii ajustate oricărui buget.

afis_atelierul

Tot aici vei primi cele mai bune sfaturi despre înfrumusețare și un stil de viață sănătos, vei avea parte de demonstrații de make-up și hair styling. Nu trebuie să cheltuieşti o avere pentru a fi în trend, ai nevoie doar de ponturile potrivite oferite de „Galeria de Stil” între 3 și 5 aprilie la Muzeul de Artă din Cluj!

„Galeria de Stil” se va adresa unui public țintă larg, cu pretenții în ceea ce privește ținuta. Expoziția își propune să contribuie la educarea publicului și să promoveze design-ul românesc.

Dacă vreți să obțineți sfaturi de la profesioniștii în stil, sănătate și frumusețe, organizați-vă programul în așa fel încât să nu ratați „Galeria de Stil”, între 3 și 5 aprilie, la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca.

Program de vizitare:

Vineri : 16-19

Sâmbătă : 11-19

Duminică : 11-17

Comentarii

Share