Atelierele ILBAH Junior

Distribuie articolul:
Share

Urmarea unor cursuri de formare profesională în diverse domenii reprezintă pentru fiecare dintre noi fie șansa de a ne specializa sau de a obține o acreditare, sau chiar de a lua în calcul schimbarea jobului sau a domeniului de activitate. Ce facem însă dacă în atingerea acestui scop intervine chiar juniorul nostru?

Atelierele ILBAH, școala de formare profesională cu o altfel de abordare, a lansat Atelierele ILBAH Junior, pentru ca de acum, mămicile și tăticii să se poată concentra pe urmarea cursurilor, timp în care copiii lor se pot bucura de cursurile și atelierele special dedicate lor. Cu un concept unic în țară, Atelierele ILBAH Junior le oferă părinților șansa de a se axa pe propria evoluție profesională, timp în care copiii se pot bucura de învățarea alternativă din cadrul cursurilor și atelierelor!

afis-prelucrat

Conceptul Atelierele ILBAH Junior

Cursurile și atelierele se bazează pe o idee simplă, de punere în valoare a fiecărui copil în parte, prin adaptarea la stilul său de învățare. Metodele de învățare le oferă copiilor o alternativă la sistemul convențional și le deschide poarta către o lume în care pot învăța jucându-se, fără constrângeri și termene limită.

« Știm că fiecare copil este unic, se raportează la un orizont diferit și are un anumit stil de învățare, constrângerile nefiind o metodă eficientă. Ne dorim ca juniorii de la cursurile noastre să aibă parte de încurajarea individuală de care au nevoie, de un mediu cald și plăcut și de susținerea trainerilor. Atelierele și cursurile ILBAH Junior sunt soluția perfectă pentru părinții care urmează un curs la noi, indiferent de program, și care doresc să valorifice acest timp și în favoarea copiilor săi! », ne spune Andreea Bahnean, fondator Atelierele ILBAH și Director Executiv.

Care sunt cursurile și atelierele ILBAH Junior?

Cursurile abordează subiecte interesante pentru copii și se axează pe domeniile de design interior, vestimentar, floral, limbi străine, arhitectură și educație financiară. Ele se desfășoară pe parcursul unei programe și durează două luni, cu câte o sedință pe săptămână.

Atelierele pentru copii sunt sedințele punctuale, care durează două ore, unde copiii pot învăța despre design, pictură, arts&crafts, decoperim lumea și ne dezvoltăm împreună. Atelierele se organizează în fiecare zi, în funcție de cele cinci domenii principale, fiecare domeniu abordând subiecte interesante pentru copii, într-un mediu destins și relaxant.

Ora de începere coincide cu cea a cursurilor pentru adulți, în ideea de a susține părinții care își doresc să învețe unul între cursurile din portofoliul Atelierele ILBAH.

De ce sunt cursurile Atelierele ILBAH Junior diferite?

Filosofia Atelierele ILBAH Junior, “îmbinăm învățatul cu joaca și creștem împreună!”, se concentrează pe conceptul nou al cursurilor și atelierelor, cu o programă clară și metode interactive, axate pe joacă. Într-un mediu plăcut și îndrumați de traineri entuziaști, iubitori de copii și profesionaliști, copiii vor putea descoperi domenii și orizonturi noi.

Pentru mai multe detalii despre cursurile și atelierele ILBAH Junior, intră pe site-ul oficial http://ateliereleilbah-junior.ro/ și rezervă-i copilului tău un loc. Pentru tine, poți consulta oferta de cursuri pe site-ul http://www.ateliereleilbah.ro/.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share