CITEȘTI

Concurs! Câştigă un loc la un super curs de teoria...

Concurs! Câştigă un loc la un super curs de teoria artei

Distribuie articolul:
Share

Realizăm un concurs în colaborare cu Fundaţia Calea Victoriei, poţi câştiga un loc la acest curs, Vreau să mă pricep la Artă cu Arina Gheorghiţă, dacă:

  1. ne scrii într-un comentariu la acest post, de ce vrei să participi;
  2. ai peste 16 ani, şi locuieşti în Bucureşti;
  3. ne promiţi că vei pune în practică (la un moment dat) tot ce ai învăţat la curs.

Fiecare concurent poate să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). De asemenea, nu există un răspuns bun sau mai puţin bun, spune-ne sincer de ce vrei să participi. Convinge-ne că vrei să descoperi mai multe despre artă şi noi te trimitem la curs. Numele câştigătoarei/ câştigătorului va fi anunţat pe 12 aprilie, în ajun de Paşte.

Temele cursului sunt: compoziţia, desenul, culoarea, expresia, forma şi analiza de imagine. Durata unui sedinţe este de 2 ore.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. mihaella.ion

    12 aprilie

    Oana Mateiu primeste invitatia. Revenim cu detalii pe mail! Multumim tuturor participantilor pentru inscrieri.

  2. Oana

    9 aprilie

    Mi-ar placea sa particip la acest curs deoarece iubesc arta in toate formele ei, o consider o poarta de deschidere spre frumos si cunoastere si totodata mi-ar placea sa aflu mai multe despre imagini, forme si culori. Iar pictura reprezinta una din cele mai desavarsite expresii ale artei, sublim si realitate, sacru si profan, uman si material in acelasi timp 🙂

  3. Liliana

    7 aprilie

    Mi-ar placea foarte mult…De vreo 20 de ani tot incerc sa mă exprim…artistic! Sa ma regasesc in frumusetile acestei lumi!
    Paste cu bucurie!

  4. Denisa

    6 aprilie

    As dori sa particip la acest curs deoarece pana acum nu am avut ocazia,sau timpul necesar sa imi exersez latura artistica si as vrea sa incep sa descopar acest lucru si poate asa sa ajung sa practic cel putin ca si hobby partea de desen sau pictura.

  5. Lazar Adrian

    6 aprilie

    Ce poate fi mai frumos decat arta?
    R:NIMIC!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share