Colecţie de autor: Ioana Nae

Distribuie articolul:
Share

Am văzut colecţia Ioanei şi bineînţeles că nu am putut să nu îi cerem pozele şi un mic text pentru a o promova pe Revista Atelierul.

După 4 ani de activitate Trăistuța cu zale scoate sub lentila unui fotograf profesionist o parte din bijuteriile create în ultimii 2 ani de activitate.

7t 6jpg 5 4jpg 3 2.-jpg 8

„Piese îndrăznețe, bijuterii fine, toate lucrate din zale modelate și tăiate tot de mine, rezultatul orelor mele de relaxare și muncă asiduă. Sunt Ioana Nae și sunt fericită să vă prezint prima ședință foto profesională realizată cu bijuteriile create de mine.”

12 11 10 9 13

Photo and editing: Irinel Cîrlănaru

Accesorii: Ioana Nae

Model: Adina Aruștei

Make Up Artist: Alexandra Tatar

Hair style: Mădălina Mak

Clothes: Bee Free și Mirela Coman

Ne place sedinţa foto pe care Ioana Nae realizat-o pentru creaţiile sale, şi vă recomandăm să ne trimiteţi şi voi poze din colecţiile voastre şi comunicatele de presă pe poza@revista-atelierul.ro pentru a le prezenta cu drag, cititorilor Atelierul.

Te invităm să ne trimiți  povestea noii tale colecţii (minim 4 paragrafe, scrisă cu diacritice, salvată în format .doc) & 10 poze ( maxim 300 Kb/imaginea, 900 x 600 pixeli) reprezentative (neapărat cu numele fotografului, modelului, make-up artist) la poza@revista-atelierul.ro

Comentarii
One Response
Share