CITEȘTI

Incubator107 Bucureşti: Nocturna Decadent

Incubator107 Bucureşti: Nocturna Decadent

Distribuie articolul:
Share

Pe 9 mai, de la ora 20.00, incubator107 ridică cortina: se anunță DECADENT, cabaret dement @ConnectHub (Dacia 99). Înscrie-te la [email protected], adoptă un dress code glamour cu joben, pene și franjuri și nu uita să învârți o donație extravagantă de 20 de lei. Noi dăm startul la petrecere în stilul Great Gatsby, iar pe tine te așteaptă un carusel indecent de ateliere, concursuri și coregrafii.
Într-o lume sofisticată este obligatoriu sa învățăm arta succesului, dar și secretele electronicii. Trăim prezentul din plin numai după ce înțelegem legătura dintre generațiile de cabaret, folosind constelații familiale. În această poveste a decorurilor spectaculoase, a costumelor inedite, a fustelor roșii și a pașilor de can-can ne arătăm priceperea într-o coregrafie de grup. Aflăm de ce cabaretul este un fel joacă pentru oameni mari și nu uităm că orice petrecere presupune o comunicare empatică. Ne lăsăm cuprinși de misterul nocturnei luând parte la dezvoltare prin dans, fiind seduși de tainele speologiei.

WEB decadent poster-01

La fel ca-n anii 20, și la incubator107 cabaret înseamnă  muzică, avem deci concert de electro-swing cu cei de la The Rank&Fashion . Descoperim că nirvana yoga nu este fantezie și aflăm ingredientele unei seri perfecte: Foodolistic-Tipsandtricks for dailyhealthyfood&ConsciouselyCreatingyourlife. Aducem în lumina reflectoarelor concursul decadent, iar printre fum, cântece de jazz și cărți de joc ne facem inițierea în arta tarotului.

WEB desfasurator 2-01Pe 9 mai, de la ora 20.00, incubator107 confirmă: Life is a cabaret!

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share