CITEȘTI

Oferim o invitaţie dublă la Intersection

Oferim o invitaţie dublă la Intersection

Distribuie articolul:
Share

Oferim o invitaţie dublă la Intersection la petrecerea de  pe 30 mai // Halele Carol, Bucureşti// eveniment organizat de Work in Progress şi The:reart.ro.

Ce trebuie să faceţi pentru a intra în posesia acestei invitaţii duble, este să ne lăsaţi un comentariu la acest post în care să ne menţionaţi de ce vreţi să mergeţi la acest eveniment.

Nu există un răspund bun sau mai puţin bun, vom selecta prin tragere la sorţi cui oferim invitaţia dublă.

Evenimentul& concursul bineînţeles, se adresează persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Dead-inscriere: 25 mai 2015, ora 13.00
Anunţarea câştigătorului: 26 mai 2015, ora 15.00

Detalii eveniment:
http://events.revista-atelierul.ro/2015/04/intersection/

11223607_1036058219745618_6022815704392228159_n

Eveniment organizat de Work in Progress şi Thereart.ro, în parteneriat cu Zeppelin

  • Expoziţie de artă – instalaţie, sculptură, printuri cu lucrări semnate de artiști români
  • Performance artistic şi dans contemporan
  • Proiecţii speciale NexT Film Festival
  • două seri de DJ sets & visuals

Pe 29 şi 30 mai, Work in Progress şi Thereart.ro organizează un nou eveniment de artă contemporană şi cultură urbană, INTERSECTION, în parteneriat cu Zeppelin, ce va avea loc la Halele Carol din Bucureşti (Constantin Istrati nr. 1, vis-a-vis de Autogara Filaret, în apropierea Parcului Carol).

Evenimentul, susţinut de Grolsch, AQUA Carpatica, Jägermeister, THE PLOT, POSCA și Toyota, se axează pe conceptul de intersecție, dezvăluind modul creativ în care, într-un spațiu neconvențional, forme de artă variate pot comunica, generând noi conexiuni între arhitectura clădirii, contextul său istoric, imagine și sunet.

Cele două zile vor cuprinde o expoziţie de artă contemporană, ce va include instalații, sculpturi și printuri cu lucrări semnate de artiști români din diferite domenii, care vor interpreta tematica evenimentului în viziune proprie: Aitch, Bast, Raluca Băraru, Lucian Baraitaru, Alina Bohoru, Otilia Cadar, Mihai Chiţu, Mimi Ciora, Liviu Coman, Amalia Dulhan, Dragoș-Radu Dumitrescu, Victor Fota, Loreta Isac, Kadna, Horaţiu Lazăr, Cristina Matei, Oliver Merce, Ileana Oancea, Cătălin Oancea, Florin Pantilimon, Mihaela Paraschivu, Pisica Pătrată, Obie Platon, Mircea Popescu, Lea Rasovszky, Saddo, Serebe, Diana Stanciu/ Ignissa, Ramona Şlug, Sorina Vazelina. Printurile ce vor face parte din expoziţie sunt realizate cu sprijinul THE PLOT. Vor exista, de asemenea, momente de performance atistic şi o fuziune între dans contemporan şi bboying cu FREAKQUENCY, un performance de Franke şi NTH, Drum’n’Fire și nu numai, la care se adaugă un progam de workshopuri de serigrafie de Librăria Jumătatea Plină, un atelier susținut de STORYSCAPES, prima asociație românească axată pe transmedia storytelling și structuri narative interactive ș.a.

Vineri şi sâmbătă, 29 şi 30 mai, NexT va prezenta o selecţie specială de filme româneşti şi internaţionale din ultimele ediţii ale festivalului, printre care: „Lăcomie endemică” (r. Natalia Dziedzic, Polonia, 2014), o poveste animată despre instincte primare, noul scurtmetraj al lui Tudor Cristian Jurgiu – „În care eroina se ascunde și apoi are parte de o întâlnire neașteptată” (2015), „Pui de somn” (2014), o călătorie în tărâmurile ascunse ale minții de Paul Mureșan, „Superbia” (2014) în regia lui Martti Helde, „Sunetul stelelor m-a uluit” (2012) de Teddy Williams, câștigătorul Premiului „Andrei Toncu” pentru Cea mai bună coloană sonoră la NexT 2014, sau „Autism” (r. Alexandru Petru Badeliță, România, 2013), povestea unui student în ultimul an de facultate, care este în căutarea unui loc de muncă.

Line-upul include DJ români și internaționali precum Ada Kaleh (RO), Vlad Caia (RO), Alexandra (RO), Miss I (RO), Resoe (DK), Posh (RO), Paul Popa (RO), Dragoş Rusu (RO), FILIPP (RO), EllieN (RO), Vivi. St (RO), Ciresharii (RO), Lauvon (RO), Luchian Victor (RO), Lisière Collectif (RO) (line-up în curs de actualizare). Sâmbătă, 30 mai, party-ul va avea loc pe două scene simultan, iar visuals vor fi asigurate pe durata evenimentului de 360view, ce va pregăti o instalaţie specială în cadrul evenimentului.

Intrarea este liberă pentru zilele de vineri, respectiv sâmbătă pe parcursul zilei şi pe perioada proiecţiilor de film, în limita locurilor disponibile. Accesul la petrecerea de sâmbătă se face pe bază de bilete, ce pot fi achiziţionate prin Eventbook.ro în etapa de pre-sale, la preţul special de 20 lei: http://eventbook.ro/event/intersection-halele-carol-bilete. De asemenea, bilete vor fi disponibile în seara evenimentului, pe 30 mai, la intrare, la prețul de 25 lei până la 00.00 și 30 lei după 00.00.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Elisabeta

    25 mai

    Este genul de evenimente care îmi place și m_as bucura sa merg

    • Invitatia se duce la Elisabeta Gherca. Pe mail vei primi toate detaliile.
      Verifica-ti si spamurile pentru a vedea mailul de la noi. ‘

  2. Adi

    18 mai

    Imi doresc sa merg pentru ca va fi mai mult decat interesant 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share