Colecţie de autor: Deco-Box

Distribuie articolul:
Share

Am primit povestea unei noi colecţii de autor, şi anume statementul colecţiei de tablouri-ceas mozaicate realizate de Deco-Box.

Atelierul de artă decorativă și design de obiect Deco-Box lansează în luna Mai 2015 cea de-a treia colecție de tablouri-ceas mozaicate, în ediție limitată, de data aceasta având ca punct de plecare elementele de vară, vis și vacanță. Deco-Box aduce un nou concept în decoraţiunile interioare, axat pe lemn şi culoare, prin tablourile tridimensionale ce combină elemente de sculptură, desen și pictură.

Revista--Atelierul03 Revista-Atelierul06

A venit căldura și gândul ne zboară la vacanță și la relaxare. La pădure, la mare, la căsuțe sau petreceri sub clar de lună până la răsărit, ceasurile mozaicate în culori de vară sunt o imortalizare a acestor momente în care reușim să trăim intens și să ne păstrăm zâmbetul pe buze cât este ziua de lungă!

Colecția include 6 modele „La pădure”, „La căsuțe”, „La răsărit”, „Luna”, „Stegulețe” si „Beach Party”. Fiecare piesă este o interpretare unică datorită elementelor 3D din lemn prelucrate şi vopsite individual, o juxtapunere de figuri geometrice şi dinamism cromatic în tonuri vibrante de vară.

Revista-atelierul05 Revista-Atelierul04 Revista-Atelierul02

Tablourile ceas mozaicate au dimensiunea 35×35 cm și prețul între 250 și 390 Lei, și se vor găsi în librăria Cărturești, ROD si Carusel. Online pot fi vizualizate pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/decobox.ro și în curând pe site-ul www.Deco-Box.ro

Despre Deco-Box

Pornind de la ideea că suntem cu toții făcuți din culoare, o îmbinare de vibrații și spații, spiritul artistic nonconformist al Lilianei Stoica a pornit un fir narativ care, prin bucăți de lemn cioplit și colorat, a prins viață în atelierul său de creație. Prin combinația inedită dintre lemn și culoare, Deco-Box lansează un nou trend in designul de interior, ce pune pe primul loc exprimarea personală.

***

Vă recomandăm să ne trimiteţi şi voi poze din colecţiile voastre şi comunicatele de presă pe [email protected] pentru a le prezenta cu drag, cititorilor Revistei Atelierul.

Te invităm să ne trimiți  povestea noii tale colecţii (minim 4 paragrafe, scrisă cu diacritice, salvată în format .doc) & 10 poze (maxim 300 Kb/imaginea, 900 x 600 pixeli) reprezentative (neapărat cu numele fotografului, modelului, make-up artist) la [email protected]

 

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share