CITEȘTI

Provocare: Colecţii de autor, colecţii de creator...

Provocare: Colecţii de autor, colecţii de creator

Distribuie articolul:
Share

Vrem să prezentăm profesionist cititorilor Atelierul colecţiile pe care voi, designerii, creatorii de produs  le realizaţi. Avem nevoie de la tine de statementul colecţiei realizate după noiembrie 2015, în care să crezi şi care te-a ghidat în realizarea produselor.

Care este povestea colecţiei tale? Care a fost prima idee, ce anume te-a inspirat? De ce ai ales o anume cromatică? Cu ce se diferenţiază de ce există pe piaţa românească? Vrem să aflăm cât mai multe detalii din procesul tău creativ!

Te invităm să ne trimiți această poveste a noii tale colecţii (minim 4 paragrafe, scrisă cu diacritice, salvată în format .doc) & 10 poze (250-300 Kb/imaginea, 900 x 600 pixeli) reprezentative (neapărat cu numele fotografului, modelului, make-up artist) la [email protected].

Printre colecţiile deja menţionate se numără cele ale designerilor:

Important! Nu oferim niciun răspuns la poveştile de colecţie primite pe mail, dacă acestea nu respectă termenii menţionaţi de noi (dimensiunea pozelor, textul cu diacritice etc.)

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Va invit cu drag sa vizualizati colectiile mele pe youtube .
    https://www.youtube.com/channel/UCcnaA26rOdYjV7nsX-Xt4AA

    • mihaella.ion

      29 noiembrie

      Te rugam sa ne trimmiti colectia cea mai noua conform cerintelor noastre din articol. Toate bune!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share