DaWanda Designmarkt 2015

Distribuie articolul:
Share

DaWanda, platforma online pentru obiecte handmade, unicat şi de designer, va organiza şi anul acesta târgul DaWanda Designmarkt în München (locaţia: Zenith) în zilele de 20-21 iunie 2015. Aici vor fi prezenţi 130 de designeri, care îşi vor prezenta şi vinde produsele lor. DaWanda oferă vizitatorilor alternativa de a aleage produse handmade şi cadouri unice în locul obiectelor şi articolelor produse în masă.

În cadrul târgului se va găsi o gamă variată de produse, precum articole vestimentare, accesorii, mobilier, obiecte vintage şi articole pentru copii, dar şi standuri cu designeri internaţionali. Organizatorii vor pregăti şi un stand de DIY, unde cei interesanţi îşi pot exersa creativitatea, dar şi o zonă loc de joacă pentru cei mici. Până şi vizitatorii gurmanzi vor avea de ce să fie încântaţi, în cadrul târgului aflându-se o serie de standuri cu mâncare şi băuturi.

După succesul târgului de anul trecut (cu cei 9.000 de vizitatori), anul acesta evenimentul este şi mai mare, cuprinzând şi mai mulţi designeri care îşi vor prezenta creaţiile. Claudia Helmin, fondatoarea şi CEO DaWanda, explică succesul târgului în München: „Tot mai multe persoane încep să aprecieze valoarea produselor create manual. Se caută şi cadouri unice, personalizate, create cu drag şi dăruire, iar München este una dintre locaţile din Germania cu o înclinaţie mare pentru DIY şi Lifestyle. Mulţi designeri şi oameni creativi care oferă alternative la produsele create în masă locuiesc aici.”

DaWanda_Designmarkt_Muenchen_Impressionen

Locul de întâlnire pentru acest eveniment este Zenith, cea mai mare zona de evenimente din München. Clădirea în stil industrial a fost construită la începutul secolului trecut și se poate mândri cu structuri de fier cu adevărat impresionante.

Desspre DaWanda
DaWanda este o platformă online pentru produse unicat și create manual. Spre deosebire de produsele realizate în masă, DaWanda oferă un punct de întâlnire pentru persoanele care apreciază detaliile și piesele unice și ar dori să achiziționeze produse de modă, bijuterii și de lifestyle. www.dawanda.com găzduiește aproximativ 300.000 de producători și mai mult de 5 milioane de produse; iar în fiecare zi sunt adăugate aproximativ 15.000 de produse noi. DaWanda a fost fondată de către Claudia Helming și Michael Pütz în decembrie 2006 și are deja mai mult de 5 milioane de membri înregistrați. Compania are sediul in Berlin.

Revista Atelierul va fi prezentă la târgul DaWanda Designmarkt, în calitate de jurnaliști, și revenim cu poze, standuri creative și povești despre artizani și designeri talentați!

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share