CITEȘTI

Nunta cu detalii dulci: povestea Andrei

Nunta cu detalii dulci: povestea Andrei

Distribuie articolul:
Share

Povestea noastră a început în urmă cu fix 7 ani, în luna iunie şi amândoi am simţit înca din acel moment că suntem suflete pereche şi că vom ajunge să îmbătrânim împreună. Anii au trecut în zbor şi în 18 aprilie 2013 am primit şi superbul inel de logodna, iar odată cu el au început pregătirile celui mai important eveniment din viaţa noastră.

noi doi

În primul rand, am ales data nunţii, 7 iunie 2014 (ziua în care noi ne-am cunoscut) şi am ales culorile predominante: roz pal, alb si mov.

prezidiu

Cel mai greu a fost să găsim invitaţiile, dar până la urmă le-am găsit exact aşa cum  ne-am dorit, simple şi elegante. Multumesc pe această cale celor de la Invitaţii de nuntă –Publiserv.

Pot spune cu mândrie că numerele de masă, lista invitaţilor de la intrare, brăţările domnişoarelor de onoare, perniţa pentru verighete, cufărul pentru dar, paharele mirilor şi ale naşilor au fost realizate in totalitate de mine. Numerele pentru masă au avut în interior meniul.

numar pentru masa

Pentru verighete am realizat o perniţă din dantelă, cusută pe o baza din fetru alb şi în mijloc am ataşat un nasture.

pernita verighete

Nu putea lipsi nici cufărul pentru dar, decorat prin tehnica şerveţelului. Paharele mirilor şi ale naşilor le-am realizat cu mult drag şi am ţinut cont de pata de culoare din vestimentaţia fiecăruia.

cufar pentru dar

pahare miri si cufar pentru dar

pahare miri si nasi

Pentru domnişoarele de onoare am făcut brăţări din dantelă în ton cu vestimentaţia lor.

bratara domnisoara de onoare bratari domnisoare de onoare

 Buchetul de mireasă a fost realizat de către Voxcastelana, o adevărată bijuterie din bujori, trandafiri şi frezii.

buchet mireasa

Nu a lipsit nici candy barul pus la dispoziţie de către ArtisticDesert Cluj, unde invitaţii sau delectat cu diferite prăjiturele delicioase.

prajituri artisitic desert

Echipa celor de la Cocktail Bar au întreţinut atmosfera şi au făcut cocktailuri pe toată durata serii.

cocktail bar

Fotografiile au fost realizate de către Ana-Maria Crişan, una dintre membri echipei maestrului de ceremonii Vasile Barbos.

Mulţumim Andra pentru poveste!

***

Care este povestea ta? Dacă nunta ta a fost realizată în proporţie de peste 50% cu produse handmade sau de autor şi vrei să o prezinţi cititorilor Revistei Atelierul drept inspirație, te invităm să ne trimiți până pe 31 septembrie 2015, 10 poze  (300 Kb/imaginea) reprezentative (neapărat cu numele fotografului) la [email protected].

Nu uita să scrii şi o mică prezentare a acestui frumos eveniment și descrierea sau povestea  (scrisă cu diacritice) produselor handmade de 4-5 paragrafe. Iar dacă te simți inspirată/inspirat te încurajăm să ne scrii și povestea ta și a jumătății tale. Poveștile de dragoste sunt mereu pline de optimism, frumusețe și inspirație!

Vrem să prezentăm cititorilor Revistei Atelierul cum o nuntă realizată cu produse handmade si de autor poate fi elegantă, chic şi să îi inspirăm să îţi urmeze exemplul.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share