Concurs: Desenează jucăria!

Distribuie articolul:
Share

Bună! Știți ce se întâmplă atunci când un desen prinde formă? Magie! Sau … un concurs inedit! Colega mea Ema a realizat de curând un tutorial despre cum desenul devine jucărie. Toată aventura creativă începe de la desen.

Acum 3 ani, întâmplător, sora mea a găsit un desen vechi care reprezenta un motan. Împreună ne-am gândit să-i facem o surpriză autorului desenului și astfel, după câteva zile petrecute în atelierul de creație, motanul albastru a fost gata! Acesta a fost îndrăgit imediat și autorul desenului, surprins plăcut, și-a regăsit personajul copilăriei în  „fetru și puf siliconat ” – pe post de jucărie. În aceeași perioadă, Oana – creatoare de jucării de poveste în DulceaMeaCasă, a transformat în realitate un desen al fiicei sale, Thea: o moară cu personalitate.

Te provocăm să desenezi! Noi vom transforma în jucării două dintre desenele trimise de voi!

Iată regulamentul:

♥  Trimite-ne pe adresa de mail concurs@revista-atelierul.ro desenul realizat de tine sau copilaşul tău (scanat la o calitate cât mai bună sau fotografie clară). Scrie la subiectul mailului concurs desenează-ți jucăria.

  Fiecare participant poate înscrie un singur desen. Te sfătuim să adaugi în mail o descriere a desenului – chiar dacă nu ești foarte priceput la desen, o idee interesantă susținută de o descriere, are tot atâtea șanse să ne convingă ca și un desen foarte reușit.

♥  Perioada de înscrieri: 1-15 iulie.

concurs-atelierul


Premii: Echipa Revistei Atelierul va alege două desene câștigătoare. Vom ține cont de originalitatea ideilor voastre.

  Câştigătorii vor fi anunţaţi în perioada 17-20 iulie, iar apoi vom intra în ateliere pentru a realiza cele două jucării.

Premiile vor fi expediate câtre câştigători de îndată ce vor fi gata, în prima jumătate a lunii august. Veţi putea citi despre ele în Revista Atelierul unde le vom prezenta sub forma unor tutoriale, unde vom documenta realizarea lor, pentru a vă inspira şi pe voi să vă transformaţi desenele în jucării.

Cele două desene câștigătoare vor fi transformate în jucării de către Oana (DulceaMeaCasă) şi Ruxandra (Copilărim).

                                                                                                                           Multă baftă!

Comentarii
No Responses
Share