27 de idei creative pentru o nuntă de vis

Distribuie articolul:
Share

Fiecare detaliu contează în ziua nunţii, de la rochie, la papioanele cavalerilor de onoare şi aranjamentele florale sau cu produse handmade de pe mese. Este un eveniment de o zi, a cărui planificare durează uneori şi un an. De aceea totul trebuie să fie cât mai aproape de perfecţiune. Știm că este perioada nunţilor, chiar noi având în cadrul asociaţiei o astfel de petrecere (casă de piatră, dragă Ramona), de accea venim în ajutorul vostru cu mai multe idei creative şi produse de autor pentru a vă înfrumuseţa ziua.

Reţineţi aspectul cel mai important, nunta este evenimentul vostru special şi nu trebuie nimic şi nimeni să vă supere în această zi. Nu vă supăraţi pe ploaie, doar ştiţi că aduce bun augur dacă există în ziua nunţii. Bucuraţi-vă de fiecare moment şi invitat !

Nunta handmade1Colier Abru / Colier Savage Spell/ Inel Liana Sălăgean / Ceas Deco Box

nunta handmade2Rochie Whoabi Sabi / Colier RAMsMADE / Ilustraţie Gabi Toma / Accesoriu păr Zubiju

Nunta handmade3Voaletă mireasă Gabi Popescu / Ac pentru rever ShOOka Design / Rochie LaChatterie / Invitaţii nuntă Vixy

Nunta handmade4Scaune Şezi / Inel Bo3mia / Rochie Chotronette / Invitaţie Liloobox / Cocor Alina Constantin Ceramics

Nunta handmade5Rochie Handmade my love / Cercei Jasmin Blanc / Broşă Gabi Toma / Buchet Bohemian Sin / Figurine tort Deliciu Mic

Nunta handmade6Figurine nuntă Nicomade / Cercei Emilie’s Nature / Creaţie Lemnivor / Creaţie Wood Be Nice / Inel Unca Studio

De asemenea, dacă articolul nostru te-a inspirat să ai o nuntă de vis, realizată cu predilecţie cu produse handmade, aşteptăm cu drag povestea ta, pentru a o publica pe site.

Care este povestea ta? Astfel, dacă nunta ta a fost realizată în proporţie de peste 50% cu produse handmade sau de autor şi vrei să o prezinţi cititorilor Revistei Atelierul drept inspirație, te invităm să ne trimiți până pe 31 septembrie 2015, 10 poze  (300 Kb/imaginea) reprezentative (neapărat cu numele fotografului) la poza@revista-atelierul.ro.

Nu uita să scrii şi o mică prezentare a acestui frumos eveniment și descrierea sau povestea  (scrisă cu diacritice) produselor handmade de 4-5 paragrafe. Iar dacă te simți inspirată/inspirat te încurajăm să ne scrii și povestea ta și a jumătății tale. Poveștile de dragoste sunt mereu pline de optimism, frumusețe și inspirație!

Vrem să prezentăm cititorilor Revistei Atelierul cum o nuntă realizată cu produse handmade si de autor poate fi elegantă, chic şi să îi inspirăm să îţi urmeze exemplul.

Comentarii

Share