Culinar 06

Distribuie articolul:
Share

Culinar 06 / Gustări libaneze vă invită la o seară plină de arome inedite, culoare, savoare și gusturi bogate. Preparate ca hummus, falafel, tabbouleh poartă denumirea de MEZZE în aceste regiuni și sunt mai bune atunci când se împart la aceeași masă cu prieteni dragi.

Gândit special pentru hedoniști, ”Culinar” propune o rețetă preparată la umbra serii cu cele mai alese delicatese, vinuri și muzici. Noul concept de eveniment va putea fi degustat alături de prieteni la Grădina Floreasca, dansând pe marginea piscinei, povestind la terasă sau relaxându-se pe baldachine.

Grădina Floreasca a fost deschisă în 2014 pe spațiul cu tradiție al Pationarului Floreasca, oferind o oază de relaxare în tumultul orașului. Localizată pe strada Mircea Eliade nr. 16, aceasta este umbrită de copacii din inima parcului cu același nume, departe de griji și de aglomerație.

Intrarea este liberă.

Rezervări – 0740.250.360

Grădina Floreasca / Culinar

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share