Inaugurare terasă Atelierele Ilbah

Distribuie articolul:
Share

Aglomeraţia urbană, stresul şi problemele cotidiene îţi creează un disconfort continuu, dar ce faci pentru a scăpa de toate acestea? Noi venim cu răspunsul: vino miercuri, 15 iulie, de la orele 18:00, la inaugurarea El Patio, o terasa cochetă şi drăguţă, care-şi va deschide porţile chiar în luna lui cuptor. Te aşteptăm să te răcoreşti cu una dintre băuturile preparate cu măiestrie de barmanii noştri şi să te înfrupţi dintr-un burger gustos, preparat de Urban Burger.

Atmosfera va fi una prietenoasă şi relaxantă, plină de voie bună şi umor. De asta se va ocupa Natanticu, care ne pregăteşte un show de stand-up comedy de zile mari, pe care nu trebuie să-l ratezi.

Terasa El Patio este un spaţiu neconvenţional, situat într-o zonă cu multă încărcătură istorică, în centrul Bucureştiului, pe Strada Romulus, numărul 4, locul copilăriei lui Mircea Eliade (zona Mântuleasa).

Amplasată chiar în curtea interioară a Centrului de Creaţie Atelierele ILBAH, terasa El Patio reprezintă o oază de linişte în centrul Bucureştiului agitat, departe de aglomeraţia urbană, la care au acces atât cursanţii Atelierele ILBAH, cât şi iubitorii de artă şi frumos, care vor să ne cunoască şi să petreacă câteva momente relaxante alături de noi, într-o atmosferă plăcută şi reconfortantă.

banner-Eveniment-Lansare-EL-PATIO---Terrace-&-Bar-by-Atelierele-ILBAH---Comunicat-de-presa-

Ştim că iubeşti frumosul şi îţi doreşti o clipă de linişte, departe de birou şi problemele cotidiene aşa ca, te invităm în locul tau de relaxare: terasa El Patio. Hai să ne bucurăm împreună de seri de cultură şi socializare, evenimente inedite şi băuturi cu aromă de vară, pregătite special pentru tine, la inspiraţia barmanilor noştri talentaţi!

Intrarea este liberă. Accesul se va face pe baza de confirmare in prealabil a prezentei dumneavoastra la adresa de email elpatioevents@gmail.com sau la telefon: 0729 397 806

Mai multe despre Atelierele ILBAH

Gândită ca o altfel de şcoală de formare profesională, Atelierele ILBAH reprezintă un mediu deschis de învăţare, dedicat tuturor celor care îşi doresc să se specializeze într-un anumit domeniu. Este spaţiul unde creativitatea şi designul se îmbină sub cele mai frumoase forme, unde ideile prind viaţă şi se transformă în realitate.

Atelierele ILBAH se axează pe o perfecţionare continuă, ce stă la baza succesului, indiferent de drumul pe care fiecare şi-l alege. Este o altfel de şcoală, de tip atelier, unde totul se bazează pe practică şi implicare. Proiectul s-a dezvoltat în scurt timp, datorită muncii, implicării şi ideilor inovative, de impact, care au fost extrem de bine primite de către public.

Cursurile fac parte din 3 mari categorii: Design (Interior, Vestimentar, Floral), Beauty (Cosmetică, Hairstyling, Nail Art, Make-up) şi Training/Business (Resurse Umane, Contabilitate, Manager de mediu), alături de care se încadrează şi traing-urile de specializare pentru programme specifice: 3D Studio Max, Autocad, Photoshop.

Cursurile se desfăşoară conform unei programe bine stabilite, fiind acreditate şi oferindu-le participanţilor un certificat recunoscut atât la nivel naţional, cât şi internaţional.

În prezent, Atelierele ILBAH au două sedii în Bucureşti şi unul în Ploieşti.

Eveniment organizat de Atelierele Ilbah si Uptown Girl Events, si sustinut de: Povestea Casei, Mirela Diaconu, acasa.ro, bigcitylife.ro, instaglam, metropotam, ele.ro, Revista Atelierul, 121.ro, Business Woman, fetelestiu.ro, fashionandbeauty.ro, Radar de media, Portal PR, The Fashionable Squad si Bucharest Style.

Comentarii

Share