CITEȘTI

Nuntă handmade: povestea Andrei de la Mug’s Corner...

Nuntă handmade: povestea Andrei de la Mug’s Corner

Distribuie articolul:
Share

Am primit o noua poveste de nuntă realizată cu produse handmade. Este povestea Andrei şi a soţului ei, ce s-au căsătorit pe 10 mai. Noi le dorim Casă de Piatră şi le mulţumim că au împărtăşit această poveste cu noi, şi mai ales cu voi cititorii noştri dragi. Sperăm ca povestea ei de nuntă handmade să vă inspire!

Numele meu este Andra și ne-am căsătorit civil în ziua în care am împlinit 11 ani de când ne-a cunoscut. Momentul a fost sărbătorit cu 2 săptămâni după acea dată, în ziua de 10 mai. Întrucât realizez produse handmade – Mug’s Corner – aș fi vrut ca toate lucrurile să fie realizate de mine, însă nu s-a putut și am apelat la alți oameni minunați care s-au străduit să iasă totul așa cum m-am așteptat și pe care-i voi enumera la final.

7 Sedinta foto

9 Mireasa
Atât cei de la restaurant, cât și cei de la decorațiuni ne-au întrebat care este tema nunții. Noi nu aveam una, așa că într-o seară am plecat de la o imagine care mi-a plăcut tare mult și care a fost centru ei. Deoarece nu-mi plac lucrurile banale, am vrut o invitație pe măsură care nu ajunge aruncată într-un dulap sau în cel mai rău caz la coșul de gunoi, așa că am realizat-o sub formă de solniță. Aceasta avea imaginea pe fundal galben cu 2 îndrăgostiți sub un copac în cele 4 colțuri ale ei. Pe fiecare colț era scris numele meu, al soțului, data și numele restaurantului. În aceeași temă ne-am făcut și plicurile de pe masă, meniurile, dar și tabloul de la intrare pictat de mine.

Jurămintele pictate au vegheat asupra verighetelor noastre care au stat pe două căni de culori opuse, alb și negru. La acest moment au luat parte și domnișoarele de onoare care au fost accesorizate de Handmade Amylee cu brățări în aceeași temă: mărgele galbene împletite și mărgele albe din ceramică cu flori de cireș. Tot această doamnă drăguță mi-a realizat accesoriul din păr și aplicațiile de pe pantofi. Ele au fost lucrate manual din voal fuchsia și mărgele albe. Acestea au fost realizate de aceasta în timp record, când altă persoană mi-a promis că mă ajută și nu a mai făcut-o.

Revista Atelierul 2

Întrucât mă pricep să pictez, mi-am realizat singură paharele pentru miri și nași și 4 cești care au fost folosite ca și suport de flori. Paharele pentru miri au fost pictate cu culori pe bază de apă, cu flori de cireș, iar paharele nașilor au fost desenate cu flori craspedia. Toate au fost personalizate la baza piciorului cu numele fiecăruia și data evenimentului. Ceștile de pe masa de prezidiu au fost pictate abstract cu mesajul LOVE și au însoțit minunatele aranjamente realizate de Stefania Zlei. Mai multe produse pictate puteți vedea pe pagina de facebook Mug’s Corner.

4 LOVE 3 Pahare miri si nasi

După cum v-am spus și mai sus, aranjamentele florale au fost realizate de echipa d-nei Stefania Zlei. Mai jos puteți vedea ce minunății a realizat și că fiecare aranjament a fost diferit de la o masă la alta. La intrare, pe lângă tabloul pictat de Mug’s Corner, a realizat, la rugămintea mea, un copac cu flori. din crengi și invitațiile de nuntă care mi-au mai rămas. De asemenea, m-a ajutat și cu îmbunătățirea buchetului de mireasă și a cocarde mirelui, realizate inițial de o altă persoană în alt mod față de cum am dorit.

Revista Atelierul

Chiar dacă a plouat la ședința foto, totul a ieșit minunat și invitații au fost mulțumiți de atmosferă și primire.

8 Sedinta foto

Așa arată o mireasă fericită, cu lucruri handmade realizate cu ajutorul:

***

Dacă vreţi să ne trimiteţi şi voi povestea nunţii voastre, detalii găsiţi aici: https://www.revista-atelierul.ro/2015/01/16/provocare-nunta-cu-stil-nunta-cu-produse-handmade/

Astfel, dacă nunta ta a fost realizată în proporţie de peste 50% cu produse handmade sau de autor şi vrei să o prezinţi cititorilor Revistei Atelierul drept inspirație, te invităm să ne trimiți până pe 31 septembrie 2015, 10 poze  (250- 300 KB/imaginea, 900x 600 pixeli) reprezentative (neapărat cu numele fotografului) la [email protected]. Nu uita să scrii şi o mică prezentare a acestui frumos eveniment și descrierea sau povestea  (scrisă cu diacritice) produselor handmade de 4-5 paragrafe. Iar dacă te simți inspirată/inspirat te încurajăm să ne scrii și povestea ta și a jumătății tale. Poveștile de dragoste sunt mereu pline de optimism, frumusețe și inspirație!

Vrem să prezentăm cititorilor Revistei Atelierul cum o nuntă realizată cu produse handmade si de autor poate fi elegantă, chic şi să îi inspirăm să îţi urmeze exemplul.

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share