Venera Sava şi al ei atelier de pisici şi flori

Distribuie articolul:
Share

Revista-Atelierul_v

The Catelier – creează cu multă dragoste şi devotament, amintiri pentru 9 vieţi, sub forma celor mai vibrante aranjamente florale din hârtie.

Artistul ce stă în spatele acestui proiect emoţionant, este Venera Sava şi tocmai a lansat cele mai colorate şi rafinate accesorii de păr ce te ajută să ai o ţinută originală pentru o vară memorabilă.

Prin produsele ei, Venera ne propune să fim îndrăzneţe şi ne trimite poze de la şedinţa de lansare a noilor accesorii de păr The Catelier. Ședinţa a fost realizată împreună cu fetele de la Iasi Fashion Street, Caterina purtând o coroniţă în culori pastelate, compusă dintr-un buchet de flori iar Andreea o floare uriaşă şi vibrantă. Accesoriile de păr pot fi comandate sub orice formă doriţi şi chiar sunteţi invitaţi să vă implicaţi în procesul creativ.

Coroniţele pentru păr sunt realizate manual din hârtie atent aleasă. Ele pot avea culoarea, forma şi dimensiunea dorită. Baza lor poate fi din sârmă, un cerc continuu sau pot fi aşezate pe o coronita din plastic sau metal, la alegere.

Revista-Atelierul_7 Revista-Atelierul_8

Despre Venera si The Catelier

Ce nu ştiţi despre Venera este că de la economistul pragmatic a ales să de-a frâu liber imaginaţiei şi să îşi manifeste emoţiile prin obiectele de artă pe care le concepe de peste 10 ani. Împreună cu soţul ei lucrează la propriul lor atelier de design, atelier ce găzduieşte si pisiculele salvate din strada pentru care aceştia caută casuţe. Comandând aranjamentele, buchetele de mireasă sau accesoriile de păr de la atelier, vă implicate active in salvarea pisicilor fără stăpân.

Revista-Atelierul_3

Revista-Atelierul_5

Revista-Atelierul_1

Coloboratori şedinţa foto:

Foto: Octavian Barnea

Hair Style: Florin Dumitraş de la Utopia Salon

Make-up: Beatrice Hondor

Echipa Iasi Fashion Street: Caterina Ratoi; Andreea Scarlat

Echipa Catelier: Venera Sava; Olti Volovat

Comentarii
One Response
Share