CITEȘTI

Venera Sava şi al ei atelier de pisici şi flori

Venera Sava şi al ei atelier de pisici şi flori

Distribuie articolul:
Share

Revista-Atelierul_v

The Catelier – creează cu multă dragoste şi devotament, amintiri pentru 9 vieţi, sub forma celor mai vibrante aranjamente florale din hârtie.

Artistul ce stă în spatele acestui proiect emoţionant, este Venera Sava şi tocmai a lansat cele mai colorate şi rafinate accesorii de păr ce te ajută să ai o ţinută originală pentru o vară memorabilă.

Prin produsele ei, Venera ne propune să fim îndrăzneţe şi ne trimite poze de la şedinţa de lansare a noilor accesorii de păr The Catelier. Ședinţa a fost realizată împreună cu fetele de la Iasi Fashion Street, Caterina purtând o coroniţă în culori pastelate, compusă dintr-un buchet de flori iar Andreea o floare uriaşă şi vibrantă. Accesoriile de păr pot fi comandate sub orice formă doriţi şi chiar sunteţi invitaţi să vă implicaţi în procesul creativ.

Coroniţele pentru păr sunt realizate manual din hârtie atent aleasă. Ele pot avea culoarea, forma şi dimensiunea dorită. Baza lor poate fi din sârmă, un cerc continuu sau pot fi aşezate pe o coronita din plastic sau metal, la alegere.

Revista-Atelierul_7 Revista-Atelierul_8

Despre Venera si The Catelier

Ce nu ştiţi despre Venera este că de la economistul pragmatic a ales să de-a frâu liber imaginaţiei şi să îşi manifeste emoţiile prin obiectele de artă pe care le concepe de peste 10 ani. Împreună cu soţul ei lucrează la propriul lor atelier de design, atelier ce găzduieşte si pisiculele salvate din strada pentru care aceştia caută casuţe. Comandând aranjamentele, buchetele de mireasă sau accesoriile de păr de la atelier, vă implicate active in salvarea pisicilor fără stăpân.

Revista-Atelierul_3

Revista-Atelierul_5

Revista-Atelierul_1

Coloboratori şedinţa foto:

Foto: Octavian Barnea

Hair Style: Florin Dumitraş de la Utopia Salon

Make-up: Beatrice Hondor

Echipa Iasi Fashion Street: Caterina Ratoi; Andreea Scarlat

Echipa Catelier: Venera Sava; Olti Volovat

Comentarii

Mihaela Ion este manager cultural cu o experienţă de peste 17 ani în cadrul industriei creative şi culturale româneşti şi cu un doctorat în istorie. Pe lângă educaţia universitară dedicată istoriei artei, Mihaela s-a specializat în domeniul managementului cultural în Londra şi Paris prin bursele acordate acesteia, de către Fundaţia Gabriela Tudor şi Ministerul Culturii din Franţa. Este co-fondatoare a Revistei Atelierul (Asociaţia Atelierul de Creaţie) şi a proiectelor generate de această comunitate internaţională: "Creative Night Talks", "Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs". Este evaluatoare independentă pentru diferiţi cofinanţatori publici. Curatoriază expoziţii în diferite galerii de artă şi spaţii de consum de artă, din România şi străinătate. Este International Board Member AICA (Asociaţia Internaţională a Criticilor de Artă) şi membră a departamentului de Digital Strategies a aceleiaşi asociaţii. https://mihaelaion.com/

ARTICOL RECOMANDAT

  1. Va multumesc pentru acest articol minunat! Astfel de incurajari ma determina sa cred ca activitatea mea nu are un afect pozitiv doar asupra animalelor fara stapan ci si asupra oamenilor. Si acest lucru ma bucura enorm!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share