CITEȘTI

Artă și frumusețe naturală de Anne Ten Donkelaar...

Artă și frumusețe naturală de Anne Ten Donkelaar

Distribuie articolul:
Share

Un fluture deteriorat, o crenguță ruptă, un bondar, unele buruieni care cresc ciudat: Eu le găsesc pe toate în drum spre casă și le iau cu mine în atelierul meu. Aici, îmi iau timp să le explorez și să înțeleg cum aș putea să le expun pe toate în cel mai potrivit aspect ca să le arăt toată frumusețea.

Toate lucrurile găsite de mine mă inspiră. În timp ce le privesc, eu pot să inventez propriile povești despre existența și viața lor. Prin protejarea acestor obiecte prețioase sub sticlă, eu le ofer o a doua viață și sper că inspir oamenii care le privesc să alcătuiască propriile povești despre acestea.

001-kantklosjes-01

Anne Ten Donkelaar – născută în 1979. În 2007 a absolvit ”Școala de arte Utrecht” din Olanda , departamentul ”Designul de produs 3D”.

swafield-collage_02

”Swafield” – lucrare creată din obiecte naturale găsite în împrejurimile satului Swafield din estul Angliei.

182-flower_construction_#66_01

Compoziție florală #66

38_twig-fly_01

”Twig-fly” sunt insecte cu corp crenguță și aripi frunze. Aceasta le ajută să se camufleze în copaci.

39_twig-fly_02

”Twig-fly” detalii

35_african-queen_01

”African Queen” este înfășurat într-o rochie africană regală realizată dintr-un mozaic de aripi de fluturi.

36_african-queen_02

”African Queen” detalii

mobile_05

”Grădina plutitoare”

002-wittenoord-02

”Wittenoord” 2010 – Aceasta este povestea unei femei care a trăit în Wittenoord și care tot acolo a găsit elemente de natură frumoase ca niște bijuterii și foarte fragile. Iată de ce acestea trebuiau protejate. Așa că a făcut mărgele din sticlă și le-a depozitat acolo, pentru a putea fi purtate și admirate.

172-flower_construction_#61_01

Compoziție florală #61

anne-ten-donkelaar-flower-constructions-designboom-43

Compoziție florală #17


sursa : anneten.nl

Comentarii

Salut, mă numesc Gabriela Galamaga. Sunt designer și creator de produs. De mai bine de 12 ani creez păpuși, ursuleți teddy și decorațiuni de interior. De profesie sunt editor de imagine și redactor. De un an și jumătate sunt mama unui băiețel minunat. Sunt pasionată de artă și film. Îmi plac cărțile pentru copii și biografiile. În timpul liber creez lucruri de mână și scriu texte. Visez într-o bună zi să public o carte pentru copii. Sper că veți citi cu plăcere interviurile mele pe Revista Atelierul iar tutorialele pas cu pas vă vor inspira și pe voi să creați lucruri de mână.

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share