CITEȘTI

Nunta handmade: Monica şi Florin

Nunta handmade: Monica şi Florin

Distribuie articolul:
Share

Iată că revenim cu o nouă poveste, despre o nuntă cu detalii handmade şi o poveste frumoasă. Sperăm să vă inspire şi dacă plănuiţi aşa un eveniment frumos, să alegeţi să îl petreceţi alături de cei dragi şi într-un mod cât mai original şi cu detalii personalizate. Povestea:

Vă prezint pe scurt povestea noastră de dragoste, care a început într-o zi frumoasă de iulie, acum 8 ani de zile. Trecând împreună prin viaţă cu amintiri de neuitat, am hotărât să ne unim destinele pe data de 20 Septembrie 2014 la Restaurantul Vulturul din Bucureşti. A fost o nuntă simplă, dar de vis – visul oricărei femei de a petrece alături de persoana iubită și alături de cei dragi o seară de neuitat.

Poza fotograf 5

Un vis devenit realitate și prin mica amintire din copilarie când, în ajunul Crăciunului, după ce împodobeam bradul, puneam langă steaua din vârful acestuia o hârtiuţă împăturită cu o dorinţă. După ce treceau sărbătorile, desfăceam bradul, iar bileţelul îl puneam la un loc doar de mine știut. Se spune că dacă îţi citește cineva bileţelul dorinţa nu se va îndeplini. Așa că am hotărât ca în ajunul Crăciunului din 2013 să-mi pun din nou bileţel cu dorinţa: Dragă Moşule, îmi doresc să avem o nuntă de vis. Şi visul mi s-a îndeplinit!

Organizarea nunţii am realizat-o împreună și am vrut să fie o nuntă specială. Fiind pasionată de tot ce înseamnă handmade, mai ales de modelarea pastei polimerice, am hotărât să realizez eu mărturiile, invitaţiile, paharele pentru miri și nasi și brăţările pentru domnișoarele de onoare.

Poza fotograf 2

Nunta fiind în luna septembrie, m-am gândit să achiziţionez perforatoare cu diverse modele, hârtie și panglică în diverse culori pentru a personaliza invitaţiile. Îmi plac la nebunie culoriile vii, mă fac să zâmbesc. Am ales un perforator în formă de frunză, ideală pentru toamnă.

 Mărturiile pentru nuntă au fost realizate cu mare drag pentru invitaţi; am ales să fac inimioare magnet de frigider cu numele nostru și cu capul miresei și a mirelelui din pasta polimerică. La magnet am adăugat săculeţi din organza cu bombonele înăuntru, pentru o notă de eleganţă.

nunta monica si florin

Paharele pentru mine și soţul meu le-am personalizat cu trandafiri albi și un papion mov închis, exact ca cel purtat de soţul meu. Paharele pentru nași, de asemenea, le-am realizat în ton cu îmbrăcămintea lor, acestea fiind o surpriză din partea noastră.

Pahare

Pentru domnișoarele de onoare, le-am pregătit brăţări din panglică la care am atașat cu grijă trandafiri modelaţi din pastă polimerică. Pot să spun că au ramas surprinse, cele mai fericite fiind fetiţele mai mici. Sper că aceste brăţări au rămas o amintire plăcută pentru domnișoarele de onoare.

Verișoara mea, mi-a adus o mică surpriză, câte o brăţară handmade, în care pe a mea scria „Soul” iar pe a lui „Mates”. Fotograful nostru, Dragoș Grivei, a reușit să surprindă printr-o fotografie frumoasă realizată în Muzeul Satului acest moment.

nunta handmade monica si florinCea mai frumoasă zi din viaţa mea a fost ziua în care m-am îmbrăcat în rochia de mireasă.

Monica si Florin Paţe

                                                                Fotograf: Dragoș Grivei (Bucuresti)

***

Dacă vreţi să ne trimiteţi şi voi povestea nunţii voastre, detalii găsiţi aici: https://www.revista-atelierul.ro/2015/01/16/provocare-nunta-cu-stil-nunta-cu-produse-handmade/

Astfel, dacă nunta ta a fost realizată în proporţie de peste 50% cu produse handmade sau de autor şi vrei să o prezinţi cititorilor Revistei Atelierul drept inspirație, te invităm să ne trimiți până pe 31 septembrie 2015, 10 poze  (250- 300 KB/imaginea, 900x 600 pixeli) reprezentative (neapărat cu numele fotografului) la [email protected]. Nu uita să scrii şi o mică prezentare a acestui frumos eveniment și descrierea sau povestea  (scrisă cu diacritice) produselor handmade de 4-5 paragrafe. Iar dacă te simți inspirată/inspirat te încurajăm să ne scrii și povestea ta și a jumătății tale. Poveștile de dragoste sunt mereu pline de optimism, frumusețe și inspirație!

Vrem să prezentăm cititorilor Revistei Atelierul cum o nuntă realizată cu produse handmade si de autor poate fi elegantă, chic şi să îi inspirăm să îţi urmeze exemplul.

Comentarii

ARTICOL RECOMANDAT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share