Colecţia Colors of Paradise

Distribuie articolul:
Share

Advertorial

După câţiva ani în care realizarea bijuteriilor a fost mai mult un hobby a sosit momentul ca acesta să se transforme într-un mic business, dar cu planuri îndrăzneţe de viitor. Nu mă pot lauda că am studii în domeniu, dar pasiunea şi creativitatea m-au împins să devin un „artist” autodidact.

Colecţia „Colors of Paradise” a fost lansată de Roxo Boutique, în luna iulie 2015. Roxo Boutique este autorizată să efectueze operaţiuni cu metale preţioase şi toate produsele sunt verificate şi marcate de A.N.P.C. Materiale folosite sunt argint 925, email cu uscare la rece şi pietre semipreţioase. Pentru această colecţie culorile utilizate sunt verde, albastru şi alb. Cromatica este inspirată de verdele pădurii tropicale, albastrul oceanului şi nisipul alb al unei plaje exotice.

„Colors of Paradise” se adresează femeilor sofisticate, independente şi sigure pe calităţile lor. Prospeţime, vitalitate şi optimism sunt cuvintele ce descriu această colecţie de bijuterii. Accesorii într-o combinaţie vibrantă de culori adaugă valenţe noi look-ului tău.

Argintul este cu siguranţă un material foarte apreciat şi atunci când este folosit pentru a realiza bijuterii pictate manual valoarea lui creşte. Emailul cu care sunt pictate acestea oferă posibilităţi nelimitate imaginaţiei şi inovării.

Există întotdeauna un motiv bun pentru a face un cadou, mai ales atunci când darul este special cum sunt bijuteriile unicat, din argint. Faptul că acestea sunt lucrate manual cu multă meticulozitate reprezintă adevărata calitate a unei bijuterii de succes. Iubirea și generozitatea celor care decid să ofere un astfel de cadou vor fi întotdeauna apreciate.

Detalii despre colecţia Colors of Paradise găsiţi:

http://www.roxo-bijuterii.ro/

office@roxo-bijuterii.ro

0722.616.555

Comentarii

Share